Expert en Automatismes Industrials

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Dins de la indústria, les màquines i processos es controlen mitjançant un quadre del qual deriva la instal·lació elèctrica i el responsable és un expert en automatismes. Aquest curs et obrirà les portes per convertir-te en aquest tipus d'especialista. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector tècnic amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Conèixer les arrencades bàsics dels motors elèctrics. Realitzar la instal·lació elèctrica a la màquina i la seva posada en marxa. Aprendre a mantenir, conservar i modificar les instal·lacions. Realitzar i interpretar esquemes en tecnologia de lògica cablejada o programada.

Destinataris

Aquest curs està enfocat a persones que vulguin treballar com a especialistes en el sector de la indústria.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Durada

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com Expert en Automatismes Industrials.

Pràctiques

Pràctiques tutelades garantides en empreses del sector.

Perspectives laborals

Empreses de construcció. Instal·lador elèctric d'automatismes industrials. Empreses d'indústria en general. Negocis d'automatismes.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X