Complemento Profesional

Expert en Coaching Mèdic

Complemento Profesional

Curs
On-line | Semi-presencial
300 €

Descripció

Què és el Coaching Mèdic?

És un Coaching especialitzat en l'àrea de la salut, amb una metodologia especifica fomenta en els pacients la capacitat d'establir i assolir finalitats per a la seva salut.

El seu objectiu és modificar comportaments relacionats amb l'estil de vida per reduir riscos en la salut i suportar millor les afeccions cròniques, incrementant la qualitat de vida.

El coach àmplia la visió de les possibilitats d'acció que té el pacient, el seu poder per actuar d'una manera diferent i obtenir resultats diferents. Acompanya les persones i les ajuda a responsabilitzar-se de la seva vida i de la seva salut, a comprometre amb hàbits de vida saludables per gaudir d'una vida plena i el millor estat de salut possible. Identificant les conductes que obstaculitzen la salut, es dirigeix ??el canvi sense jutjar i tenim una meta final clara, fer canvis positius saludables.

En el Coaching es plantegen objectius a curt i mig termini i es dissenya un pla d'acció realitzant els reajustaments necessaris en el procés. La consecució de l'objectiu es porta a terme mitjançant estratègies personalitzades basades en potenciar les fortaleses del pacient.

El pacient aconseguirà augmentar la seva motivació i les ganes de canviar, incrementant la seva responsabilitat. El coaching proporciona les eines i les pautes necessàries per superar addiccions. El pacient millorarà la presa de decisions que poden donar-li qualitat de vida. Es treballaran creences i valors del pacient per poder crear estigueu-vos canvis.

Veure més

Temari del curs

Bloc I: Tècniques de PNL per a la qualitat de vida (conté les tècniques del primer i segon nivell de PNL)
Bloc II: Metodologia de procés de coaching per qualitat de vida (conté tota l'estructura del coaching i codi ètic del coach)
Bloc III Aprofundiment en el treball amb creences i valors
Bloc IV Gestió emocional per consecució d'objectius.
Veure més

Destinataris

A qui va dirigit? A tots els professionals de la salut que vulguin ajudar els seus pacients perquè visquin amb més energia, se sentin millor, avancin en la seva curació, canviïn els hàbits poc saludables, disminueixin l'estrès i puguin afrontar els canvis vitals o sobrelleven un problema greu de salut.

També per a tota persona que vulgui aprendre aquestes tècniques.

Requisits

Requeriments d'accés: no es necessiten coneixements previs per realitzar la formació.

Metodologia

Es compon de 250 h teòriques i de 12 h pràctiques (presencials o per Skype) directament amb l'especialista. També es pot cursar totalment on line amb consultes a tutoria i es poden contractar les pràctiques posteriorment si es necessiten.

Titulació obtinguda

Expert en Coaching Metge per l'Escola centre de formació i teràpies Complement Professional. Acreditat per APTN Cofenat.

Perspectives laborals

Podràs treballar com Coach Mèdic.

Promocions

Promoció mes d'abril: Inscriu-te sense matrícula i amb una formació intensiva de regal.

Preu

300 €
Semipresencial: 750 euros inclòs IVA.
On line: 300 euros inclòs IVA.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Expert en Coaching Mèdic

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Expert en Coaching Mèdic