Descripció

Els Financial Management Programs (Programes de Direcció Financera) són programes acadèmics que combinen diferents àrees de formació incloses en els plans de l'estudi del IBEF. Permeten especialitzar-se en aquelles àrees que aporten major interès i valor afegit a cada alumne. Per obtenir un FMP en unes determinades especialitats s'ha de cursar una combinació de plans d'estudi que atorgui un determinat nombre de crèdits.Els àmbits de formació que abasta el IBEF inclouen:

- Anàlisi financera

- Anàlisi d'inversions

- Anàlisi i interpretació d'estats financers

- Anàlisi borsària

- Consolidació i "Financial Reporting"

- Normes Internacionals de Comptabilitat (NIC)

- Auditoria i control intern

- Organització i Administració d'Empreses

- Control de Gestió

- Business Pla i Control pressupostari- Sistema de crèdits: cadascuna de les àrees de formació que ofereix el IBEF assignat un nombre de crèdits. Per adquirir la titulació del Financial Management Program són necessaris 75 crèdits. L'alumne pot demanar consell al Departament d'Admissions sobre la millor combinació de programes de formació.- Durada: Els Financial Management Programs són programes de formació en línia la durada aproximada és de sis mesos. Un dels avantatges dels programes e-learning és que el ritme acadèmic el marca el propi alumne. Per tant, és possible que la durada dels estudis pugui reduir. També és possible, en circumstàncies especials, sol · licitar una pròrroga d'ampliació de termini.

Veure més

Titulació obtinguda

El diploma que rep l'alumne després de culminar els seus estudis és el de Financial Management Program, amb la indicació de l'especialitat cursada, títol privat que atorga el IBEF.

Promocions

- Beques: les sol · licituds de beca seran analitzades pel Departament d'Admissions de l'IBEF i es concediran en funció de les característiques personals i professionals del sol · licitant.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Financial Management Programs

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Financial Management Programs