Rambla Instituto

Fleca, pastisseria, rebosteria i pastisseria

Rambla Instituto

Curs
Presencial
  • Barcelona
1.080 €

Descripció

Aquesta formació està adreçada a qualsevol persona que vulgui dedicar-se professionalment a aquest sector, actualment en expansió.

Aprendràs a realitzar, controlar i dirigir les elaboracions de masses i pastes, definir ofertes de rebosteria, realitzar l'aprovisionament, calcular costos, a més de l'elaboració i presentació de postres i gelats.

Podràs dedicar-te professionalment com forner, pastisser, confiter, reboster, tècnic d'economat, elaborador de pastisseria, elaborador de masses i bases per a pizza, elaborador de postres en restauració, i mestre obrador.



Temaris adaptats al certificat de professionalitat.

Temari del curs

Tema 1. Elaboracions bàsiques de Rebosteria i maquinària necessària
  • Maquinària, bateria, utillatge i eines propies de Rebosteria
  • Matèries primeres
  • Preparacions bàsiques de múltiples aplicacions propies de Rebosteria
  • Tècniques de cuinat emprades a l'el·laboració de preparacions de múltiples aplicacions de Rebosteria i postres Elementals
  • Postres Elementals
  • Regeneració de productes utilitzats en Rebosteria
  • Presentació i decoració de postres Elementals

Tema 2. Elaboracions complementàries a pastisseria-Rebosteria
  • Operacions prèvies a les elaboracions complementàries de pastisseria i Rebosteria
  • Elaboració de Cremes o farcits Dolços
  • Elaboració d'farcits salats
  • Elaboració de Cobertes en pastisseria
  • Elaboracions complementàries de pastisseria i Rebosteria per a Col·lectius especials
  • Aplicació de les Tècniques de fred en elaboracions complementàries de pastisseria-Rebosteria

Tema 3. Elaboracions de masses i pastes
  • Realització d'Operacions prèvies a les elaboracions de pastisseria i Rebosteria
  • Operacions i Tècniques bàsiques en pastisseria-Rebosteria
  • Elaboració de masses i pastes en pastisseria i Rebosteria
  • Elaboració de pastisseria i Rebosteria per a Col·lectius especials
  • Aplicació de les Tècniques de fred a l'el·laboració de masses i pastes de pastisseria-Rebosteria
Veure més

Metodologia

La nostra formació es compon d'una part teòrica i una altra pràctica en prestigioses empreses de cada sector perquè puguis introduir-te al món laboral.

Preu

1.080 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Fleca, pastisseria, rebosteria i pastisseria

Fleca, pastisseria, rebosteria i pastisseria