EducaciOnline

Curs de Direcció i desenvolupament de negocis web

EducaciOnline

Curs
On-line
180 Hores

Descripció

Els llocs web poden ser un excel · lent canal de vendes , un mitjà per aconseguir clients i fidelitzar- o un punt de trobada per als nostres consumidors.

Però el lloc web , per aconseguir qualssevol que siguin els objectius de màrqueting , ha d'assentar sobre un desenvolupament web eficient , amb un disseny centrat en l'usuari i ideat , desenvolupat i implementat a partir d'un enfocament professional i d'un sòlid coneixement de l'empresa , del màrqueting , del desenvolupament i del marc que suposa Internet .

Per això aquest curs està enfocat a entendre i aplicar el lloc web com una eina empresarial amb un objectiu de negoci , atenent a l'enfocament de l'e - màrqueting.


 

Temari del curs

  Màrqueting a Internet
  Comunicació persuasiva a la Web 2.0
  Promoció. atreure internautes
  Comerç electrònic
  Context en la direcció i desenvolupament de llocs web com a eina de màrqueting
  UX, interfícies, usabilitat i eines
  Desenvolupament web a CMS
  Web avançada i web social
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

El curs de Creació de Pàgines Web capacita per a fer funcions de responsabilitat en les àrees de màrqueting i comunicació amb especialització en entorns digitals, i per a exercir com a responsable de lloc web. Així, doncs, la persona titulada serà capaç de dissenyar, planificar, gestionar i desenvolupar el lloc web com una eina de màrqueting, abordant tant el web semàntic i social com el web mòbil.


Requisits

Un nivell d'estudis corresponent al Batxillerat (LOGSE) o equivalent (COU, MP3, FP2). Una capacitat professional adequada.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Durada

Durada: 8.5 mesos.
Inici: setembre 2018.

Objetius

Planificar un pla de màrqueting electrònic per a una empresa, els objectius, les eines que cal utilitzar i la seva implementació.

Aplicar les eines que proporciona l'entorn web 2.0 en el desenvolupament d'estratègies de màrqueting i comunicació persuasiva a la web col·laborativa.

Triar apropiadament les eines de comunicació i promoció en línia més adequades per a cada situació.

Entendre i valorar els aspectes clau en el disseny i l'execució d'una botiga en línia per a desenvolupar-los posteriorment, des de la captació d'usuaris fins a la venda i fidelització posterior.

Saber dirigir i elaborar un pla de desenvolupament web des de la perspectiva global d'internet, de l'empresa i del mercat multimèdia utilitzant eines conceptuals i valorant la importància dels dispositius mòbils i l'optimització d'un web perquè es visualitzi correctament per mitjà d'aquests .

Saber aplicar la usabilitat, el disseny interactiu, el disseny centrat en l'usuari, i saber delimitar el projecte web a la direcció del màrqueting en línia.

Titulació obtinguda

Diploma d'extensió universitària de la UOC en Direcció i desenvolupament de llocs web com a eina de màrqueting

Promocions

Consulti les nostres ajudes econòmiques.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Direcció i desenvolupament de negocis web

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Direcció i desenvolupament de negocis web