EducaciOnline

Expert en Gestió Comercial i Màrqueting

EducaciOnline

Curs
On-line
180 Hores

Descripció

Una adequada estratègia comercial permetrà a l'empresa augmentar la seva rendibilitat i qualitat de servei. Ser capaç de definir correctament el nostre producte, el nostre client i de quina manera arribarem al client són aspectes fonamentals per establir-la.

Un responsable comercial i de màrqueting ha de tenir una visió àmplia de l'entorn econòmic,

i de l'empresa, aprofundir en el camp de la gestió de les compres i en la planificació de les estratègies de venda, la creació de l'equip, la mesura del rendiment, etc.Perfil professional

El curs capacita el titulat per desenvolupar les seves tasques dins el departament comercial i de màrqueting o en llocs relacionats, de qualsevol empresa de l'àmbit públic o privat i planificar, executar i fer el seguiment de les polítiques de màrqueting referides al producte, preu, distribució i comunicació, a partir de l'obtenció i elaboració de la informació sobre el mercat i el seu entorn.

Així mateix, dota dels coneixements necessaris per gestionar els plans d'actuació corresponents a compres, logística, venda i comercialització de productes i serveis, alhora que habilita per a la gestió d'un petit establiment comercial.
Veure més

Temari del curs

• El màrqueting en el marc de l'activitat econòmica
• Màrqueting i empresa
• Polítiques de producte
• Polítiques de preus
• La distribució comercial
• Polítiques de comunicació
• Organització de les compres
• Planificació de les vendes
• Equips de vendes
• Procés de negociació comercial en les operacions de compravenda
• Introducció al comerç internacional

Competències per a les que et prepara el curs

Avaluar les oportunitats de mercat per al llançament d'un producte, pel que fa a tendències, zones o segments per cobrir i necessitats de clients potencials.
Realitzar una anàlisi DAFO (debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats) que ha d'aportar les dades necessàries per definir els objectius de màrqueting estratègic.
Desenvolupar i concretar els objectius del màrqueting estratègic en un pla de màrqueting que coordini les accions referides a producte, preu, distribució i comunicació, així com el seu seguiment i control.
Definir els objectius de posicionament dins el marc del pla de màrqueting, de manera que aportin diferències competitives del propi producte o servei en relació a la competència i que siguin coherents amb les característiques del públic objectiu.
Elaborar briefings per l'execució o la contractació externa de les accions de comunicació previstes en el pla de màrqueting, d'acord amb les característiques de l'empresa, el mercat, el públic objectiu, el màrqueti

Requisits

Requisits d'accés - Un nivell d'estudis corresponent al Batxillerat (LOGSE) o equivalent (COU, MP3, FP2). - Una capacitat professional adequada.

Durada

Inici: 4 de març 2020.

Titulació obtinguda

Diploma d'Extensió Universitària de la UOC a Comercial i Màrqueting

Promocions

Consulti les nostres ajudes econòmiques.

Preu

Quota: 99 euros / mes.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Expert en Gestió Comercial i Màrqueting

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Expert en Gestió Comercial i Màrqueting