EducaciOnline

Expert en Recursos Humans

EducaciOnline

Curs
On-line
165 Hores

Descripció

Sovint les organitzacions s'orienten a satisfer les necessitats dels seus clients, sense tenir en compte que el seu primer client són els propis treballadors.

La gestió del personal s'ha d'iniciar amb una correcta gestió administrativa i desenvolupar-se amb una definició i aplicació de polítiques motivadores en l'àmbit retributiu i de desenvolupament personal, sense oblidar el camp de la prevenció de riscos laborals, que tot expert en gestió de recursos humans ha conèixer i liderar.Perfil professional

El curs capacita el titulat per al desenvolupament de funcions tècniques en la gestió i administració dels recursos humans a l'empresa.

Permet obtenir els coneixements necessaris per efectuar eficaçment la organització, planificació, desenvolupament de polítiques de recursos humans, la selecció, la formació, el desenvolupament de carreres professionals, les polítiques retributives, les relacions laborals individuals i col · lectives, la gestió de nòmines i de seguretat social, la prevenció de riscos laborals i els aspectes més significatius de l'administració i organització de l'empresa, així com dels seus conceptes econòmics.Competències

• Planificar, organitzar, gestionar i desenvolupar les polítiques i funcions de l'àrea de RRHH (Selecció, formació, desenvolupament professional, política retributiva, gestió de personal).

• Resoldre amb eficiència i eficàcia la gestió de la contractació de persones i gestionar l'administració en l'àmbit de les relacions laborals individuals.

• Disposar d'habilitats i coneixement dels aspectes de les relacions laborals col · lectives i de les Administracions Públiques vinculades en l'àmbit laboral.

• Definir, aplicar, gestionar i desenvolupar els sistemes retributius en l'empresa a través de la confecció de les nòmines, les assegurances socials i les prestacions per desocupació, així com disposar d'habilitats en la recerca, identificació i comprensió de la legislació corresponent.

• Identificar, en l'àmbit de les TIC, les eines de gestió de RRHH, així com sistemes telemàtics i informàtics de relació amb les administracions públiques en l'àmbit laboral.

• Identificar i implementar la normativa sobre prevenció de riscos laborals aplicable a una organització i assegurar el seu compliment.

• Gestionar la prevenció de riscos laborals en una organització des de la definició de la modalitat preventiva adequada, passant per la identificació dels recursos necessaris fins al desenvolupament dels documents necessaris (pla de prevenció i planificació preventiva).

Veure més

Temari del curs

El nou entorn sociolaboral
Organització, planificació i direcció de recursos humans
Reclutament i selecció
Desenvolupament professional
Avaluació i retribució
Relacions laborals
Administració de recursos humans
Fonaments de les tècniques de millora de les condicions de treball
Normativa sobre la prevenció dels riscos laborals
Organització de la prevenció a Espanya
Responsabilitat en matèria preventiva
Veure més

Titulació obtinguda

Diploma d'extensió universitària de la UOC en Gestió de recursos humans

Promocions

Consulti les nostres ajudes econòmiques.

Preu

Quota: 99 euros / mes ..

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Expert en Recursos Humans

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Expert en Recursos Humans