Cicle Formatiu de Grau mitjà de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

La Formació Professional és l'àrea educativa amb més sortides professionals. Ara pots estudiar el Grau Mitjà d'Infermeria a distància i preparar les proves lliures amb MasterD per obtenir la teva Títol de FP com a Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria.
El Cicle Formatiu de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria, segons el Reial Decret 558/1995, de 7 d'abril, té una càrrega lectiva de 1.400 hores.
Un tècnic en cures auxiliars d'infermeria pot exercir el seu treball en hospitals, ambulatoris, consultes, atenció domiciliària, residències i més. El sector sanitari genera molts llocs de treball, tant en el sector públic com en el privat i amb aquest títol podràs treballar com a auxiliar d'infermeria en tots dos. Posem a la teva disposició tots els mitjans perquè superis amb èxit les proves lliures i obtinguis la titulació oficial.
Aquest curs de MasterD t'ofereix el temari complet i actualitzat del Grau Mitjà en Cures auxiliars d'infermeria, classes en directe de continguts i habilitats, videoclases, exercicis tipus test, entrenadors qualificats, casos pràctics, tutors experts en la matèria i seguiment individual. Flexibilitat i atenció personalitzada defineixen la nostra formació. Trieu la Comunitat Autònoma en la que vols presentar-te i les assignatures, després, deixa els guiar-te.
Si et matricules ara i no compleixes els requisits, també pots preparar l'accés al Grau Mitjà de FP.
Pràctiques d'Auxiliar en Infermeria:
Un cop superats els exàmens teòrics, hauràs de cursar l'assignatura de Formació en Centres de Treball, gestió que realitza el centre examinador oficial i últim pas per conesguir el teu títol oficial.
No obstant això et donem la possibilitat que gestions pràctiques formatives que milloraran la teva formació i la teva preparació, per a això, un cop finalitzades 3 assignatures et donarem accés a un mòdul sobre orientació laboral que t'ajudarà en la teva gestió. També tindràs accés a pràctiques professionals en importants grups hospitalaris gràcies als convenis signats per MasterD.

Temari

El temari del curs de Grau Mitjà d'FP en cures auxiliars d'infermeria consta dels següents mòduls:
• Operacions administratives i documentació sanitària.
• Tècniques bàsiques d'infermeria.
• Higiene del medi hospitalari i neteja del material.
• Promoció de la salut i suport psicològic al pacient.
• Tècniques d'ajuda odontològica / estomatològica.
• Relacions en l'àmbit del treball.
• Formació i orientació laboral.

Pràctiques

Pràctiques professionals: treballa en la sanitat pública o privada.

Perspectives laborals

Amb el títol de FP en infermeria podràs treballar com a Auxiliar d'Infermeria en la sanitat pública i / o privada en hospitals, centres de salut i d'especialitats, atenció domiciliària, residències ... El sector sanitari genera molts llocs de treball i en MasterD posem a la teva disposició tots els mitjans personals i materials perquè superis amb èxit les proves lliures del Grau Mitjà de Tècnic en Cures auxiliars d'Infermeria i obtinguis el teu títol oficial de FP.

Avantatges del curs

Temari FP Infermeria oficial en paper i en línia.

Borsa de treball

Borsa exclusiva d'ocupació.
Cicle Formatiu de Grau mitjà de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria
MASTERD Profesionales
Campus i seus: MASTERD Profesionales
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X