Cicle Formatiu de Grau mitjà de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

MASTERD Profesionales

Descripció

La Formació Professional és l'àrea educativa amb més sortides professionals. Ara pots estudiar el Grau Mitjà d'Infermeria a distància i preparar les proves lliures amb MasterD per obtenir la teva Títol de FP com a Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria.
El Cicle Formatiu de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria, segons el Reial Decret 558/1995, de 7 d'abril, té una càrrega lectiva de 1.400 hores.
Un tècnic en cures auxiliars d'infermeria pot exercir el seu treball en hospitals, ambulatoris, consultes, atenció domiciliària, residències i més. El sector sanitari genera molts llocs de treball, tant en el sector públic com en el privat i amb aquest títol podràs treballar com a auxiliar d'infermeria en tots dos. Posem a la teva disposició tots els mitjans perquè superis amb èxit les proves lliures i obtinguis la titulació oficial.
Aquest curs de MasterD t'ofereix el temari complet i actualitzat del Grau Mitjà en Cures auxiliars d'infermeria, classes en directe de continguts i habilitats, videoclases, exercicis tipus test, entrenadors qualificats, casos pràctics, tutors experts en la matèria i seguiment individual. Flexibilitat i atenció personalitzada defineixen la nostra formació. Trieu la Comunitat Autònoma en la que vols presentar-te i les assignatures, després, deixa els guiar-te.
Si et matricules ara i no compleixes els requisits, també pots preparar l'accés al Grau Mitjà de FP.
Pràctiques d'Auxiliar en Infermeria:
Un cop superats els exàmens teòrics, hauràs de cursar l'assignatura de Formació en Centres de Treball, gestió que realitza el centre examinador oficial i últim pas per conesguir el teu títol oficial.
No obstant això et donem la possibilitat que gestions pràctiques formatives que milloraran la teva formació i la teva preparació, per a això, un cop finalitzades 3 assignatures et donarem accés a un mòdul sobre orientació laboral que t'ajudarà en la teva gestió. També tindràs accés a pràctiques professionals en importants grups hospitalaris gràcies als convenis signats per MasterD.

Temari

El temari del curs de Grau Mitjà d'FP en cures auxiliars d'infermeria consta dels següents mòduls:
• Operacions administratives i documentació sanitària.
• Tècniques bàsiques d'infermeria.
• Higiene del medi hospitalari i neteja del material.
• Promoció de la salut i suport psicològic al pacient.
• Tècniques d'ajuda odontològica / estomatològica.
• Relacions en l'àmbit del treball.
• Formació i orientació laboral.

Pràctiques

Pràctiques professionals: treballa en la sanitat pública o privada.

Perspectives laborals

Amb el títol de FP en infermeria podràs treballar com a Auxiliar d'Infermeria en la sanitat pública i / o privada en hospitals, centres de salut i d'especialitats, atenció domiciliària, residències ... El sector sanitari genera molts llocs de treball i en MasterD posem a la teva disposició tots els mitjans personals i materials perquè superis amb èxit les proves lliures del Grau Mitjà de Tècnic en Cures auxiliars d'Infermeria i obtinguis el teu títol oficial de FP.

Avantatges del curs

Temari FP Infermeria oficial en paper i en línia.

Borsa de treball

Borsa exclusiva d'ocupació.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Cicle Formatiu de Grau mitjà de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria
També et recomanem aquests cursos
X