MASTERD Profesionales

Curs de Cicle Formatiu de Grau mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries

MASTERD Profesionales

Cicle formatiu de grau mitjà
On-line | Semi-presencial

Descripció

Vols treballar a de conductor / a d'ambulància? Necessites el Títol Oficial FP de Tècnic en Emergències Sanitàries. Des MasterD et preparem per superar les proves lliures a la teva localitat per obtenir la titulació requerida per a ser tècnic en emergències sanitàries. Comença ja a preparar el contingut i presentar-te per a l'examen oficial!

El cicle formatiu de Grau Mitjà en Emergències Sanitàries, segons l'Ordre ESD / 3391/2008, de 3 de novembre, té una càrrega lectiva de 2.000 hores.

Si vols ser conductor d'ambulàncies assistencials de classe B o C, treballar en un centre de teleassistència o rebre a les víctimes en primera instància, necessites el títol de FP de tècnic en Emergències Sanitàries.

Amb aquest curs MasterD t'ajuda a aconsegueixis el títol de FP de grau mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries i puguis treballar, entre altres coses, com a conductor d'ambulàncies. Et proporcionarem tot el temari, farem simulacres d'exàmens oficials i els nostres tutors resoldran tots els teus dubtes.

Treballa en el transport sanitari, com a tècnic d'emergències sanitàries, conductor d'ambulàncies, operador de Teleemergències o en Centres de Coordinació d'Urgències i Emergències, d'ajudant en salvament i rescat o en cooperació internacional. Amb el títol de FP de Tècnic en Emergències Sanitàries tindràs obert un ampli ventall de possibilitats professionals.


Veure més

Temari del curs

1. Manteniment preventiu de l'vehicle.
2. Logística sanitària en emergències.
3. Dotació sanitària del vehicle.
4. Atenció sanitària inicial en Situacions d'emergència.
5. Atenció sanitària especial en Situacions d'emergència.
6. evacuació i Trasllat de pacients.
7. Suport Psicològic a Situacions d'emergència.
8. Plans d'emergències i Dispositius de cingles previsibles.
9. Teleemergencia.
10. Anatomofisiologia i patologia bàsiques.
11. Formació i orientació laboral.
12. Empresa i iniciativa emprenedora.
Veure més

Metodologia

Campus virtual: estudia on i quan vulguis.

Objectius

Aquest curs prepara i capacita l'alumne per a l'obtenció de la titulació oficial de tècnic en emergències sanitàries. L'objectiu concret és estudiar les assignatures del grau mitjà tal com són l'estudi reglat.

Perspectives laborals

Les sortides professionals amb el títol de FP Grau Mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries són diverses: Conductor d'ambulàncies. Operador de teleassistència. Ajudant en salvament i rescat. Ajudant en transport sanitari programat i urgent. Tècnic en el tercer sector (ONG) com a ajudant en cooperació internacional. La privatització del sector de les ambulàncies fa que les comunitats autònomes optin per externalitzar el servei cada vegada més, així que la major part de les oportunitats laborals es troben en empreses privades. Hi ha centenars de milers de llocs de treball i un d'ells pot ser teu.

Avantatges del curs

Amb aquest curs, obtindràs el títol oficial de FP de Cicle de Grau Mitjà com a Tècnic en Emergències Sanitàries. A més, a través dels processos d'acreditació de competències, amb els continguts del curs de tècnic en Emergències Sanitàries també tindràs la possibilitat d'obtenir dos certificats de professionalitat: SANT0208: Transport sanitari. SANT0108: Atenció sanitària a múltiples víctimes i catàstrofes

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Cicle Formatiu de Grau mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Cicle Formatiu de Grau mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries