Cicle Formatiu de Grau mitjà de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia

Cicle formatiu de grau mitjà
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

Vols treballar com a auxiliar de farmàcia? Amb el Curs de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia de MasterD a distància, podràs superar les proves lliures d'FP a la teva localitat. A què estàs esperant? Comença ja a preparar-te i aconseguir el títol oficial de Grau Mitjà d'FP en Farmàcia.
El cicle formatiu de grau mitjà en farmàcia i parafarmàcia, segons la EDU / 2184/2009, de 3 de juliol, té una càrrega lectiva de 2.000 hores. La part teòrica que vas a preparar per a la superació de les proves lliures d'FP té una càrrega lectiva de 1.600 hores, que quedaran recollides en el diploma que expedirem un cop hagis finalitzat el contingut d'aquest curs de tècnic en farmàcia.
Si et matricules ara i no compleixes els requisits per a estudiar aquesta FP, també et preparem les proves d'accés Grau Mitjà. En MasterD t'oferim un temari complet i actualitzat, més de 200 classes en directe de continguts i habilitats, vídeoclases, exercicis tipus test i casos pràctics, un equip de professors qualificats i el nostre mètode personalitzat. Flexibilitat i atenció personalitzada defineixen la nostra formació. Tria la CCAA en la que vols presentar-te i les assignatures, després, deixa'ns guiar-te des MasterD.
Pràctiques Professionals de Tècnic en Farmàcia:
? Amb aquest curs, a més de preparar els exàmens oficials per aconseguir el títol oficial de FP en Farmàcia. Un cop superats els exàmens teòrics, hauràs de cursar l'assignatura de Formació en Centres de Treball, gestió que realitza el centre examinador oficial i últim pas per conesguir la titulació.
No obstant això et donem la possibilitat que gestions pràctiques formatives que milloraran la teva formació i la teva preparació, per a això, un cop finalitzades 3 assignatures et donarem accés a un mòdul sobre orientació laboral que t'ajudarà en la teva gestió. Moltes són les empreses que han col·laborat amb nosaltres i en les que els nostres alumnes han ralitzat aquestes pràctiques formatives. Empreses com Narval Pharma S.A., Laboratoris Quinton i moltes més.

Temari

El temari del curs per aconseguir la titulació oficial d'auxiliar de farmàcia es compon dels següents mòdul:
• Disposició i venda de productes
• Dispensació de productes parafarmacèutics
• Operacions bàsiques de laboratori
• Anatomofisiologia i patologia bàsiques
• Promoció de la salut
• Dispensació de productes farmacèutics
• Oficina de farmàcia
• Formulació magistral
• Primers auxilis
• Anglès
• Formació i orientació laboral
• Empresa i iniciativa emprenedora

Pràctiques

Pràctiques professionals en farmàcies de la teva zona.

Perspectives laborals

El Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia està preparat per exercir la venda de productes farmacèutics i parafarmacèutics, i per treballar en centres de salut, botigues de productes cosmètics i productes naturals. Aquests són alguns dels diferents llocs als quals podràs optar: Tècnic en Farmàcia. Tècnic Auxiliar de Farmàcia. Tècnic de Magatzem de Medicaments. Tècnic en Farmàcia Hospitalària. Tècnic en establiments de parafarmàcia. Tècnic en establiments d'Ortopèdia i Herbodietètica. Autònom en el seu propi establiment de parafarmàcia, herbodietètica i Ortopèdia.

Borsa de treball

Borsa exclusiva d'ocupació.
Cicle Formatiu de Grau mitjà de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia
MASTERD Profesionales
Campus i seus: MASTERD Profesionales
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X