MASTERD Profesionales

Cicle Formatiu de Grau superior de Tècnic en Educació Infantil

MASTERD Profesionales

Cicle formatiu de grau superior
On-line | Semi-presencial
2000 Hores
  • Barcelona

Descripció

MasterD, amb el Curs de Tècnic Superior en Educació Infantil, permet avançar en la teva formació i d'aquesta manera obtenir el títol oficial de FP Grau Superior d'Educació Infantil a través de les proves lliures convocades.


Titulació obtinguda

Te preparamos para superar las pruebas libres que cada años se convocan en tu CCAA. Obtendrás el título oficial de FP en Grado Superior de Técnico en Educación Infantil.

Perspectives laborals

A diferència de l'auxiliar en educació infantil, amb el títol de Tècnic superior en Educació Infantil si es poden exercir funcions educatives. La retribució per a aquest tipus d'ocupació està al voltant dels 1.200 euros per jornades completes (40 hores setmanals). Aquests són algun dels llocs que podràs ocupar: Educador de primer cicle d'educació infantil. Educador en institucions i en programes específics amb menors (menors de 6 anys) en situació d'exclusió social. Educador en programes o activitats d'oci i temps lliure infantil amb menors de 6 anys: ludoteques, biblioteques, centres educatius i de lleure i altres.

Avantatges del curs

Et facilitem un seguit d'eines que ajuden a millorar el desenvolupament de l'estudi. Un campus virtual, atenció personalitzada o professors experts són alguns dels aspectes que fan d'aquest curs un dels més competitius. A més, una vegada que acabis el curs, podràs fer pràctiques professionals en algunes de les empreses més importants del sector.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau superior de Tècnic en Educació Infantil

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cicle Formatiu de Grau superior de Tècnic en Educació Infantil