Curs de Francès a Lyon

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Els cursos s'imparteixen a grups reduïts d'estudiants, (màxim de 12 participants per classe). Tots els professors són diplomats i tenen experiència en l'ensenyament del francès per a estrangers. Cada un dels nostres cursos es pot combinar amb activitats relacionades amb la cultura i l'estil de vida francès.
El programa de l'escola té una durada mínima d'1 setmana. Les classes són al matí o per les tardes en funció del nivell de francès. Cada classe dura 45 minuts. Les classes comencen tots els dilluns, excepte els principiants (veure dates).

Els participants poden triar un dels següents programes:

Estàndard: 15 classes per setmana, nivell principiant a confirmar (excepte principiants nivell zero)
Curs de francès centrat en diferents aspectes de la llengua: vocabulari, expressió escrita i oral, gramàtica, comprensió oral, etc.

Intensiu: 25 classes per setmana, nivell principiant a confirmar
Els cursos combinen el francès amb activitats per practicar l'idioma en un context específic. Alguns exemples de tallers: fonètica, conversa, expressió escrita, cançó, cinema, premsa i televisió, gramàtica, cultura, etc.
Els principiants són admesos en dates específiques (veure calendari).

Combinat: classes en grup i particulars, tots els nivells (excepte principiants).
Aquest programa combina classes particulars i en grup. Es tracta d'una fórmula flexible, ideal per a aquells que disposen d'un temps limitat per millorar amb l'idioma.
Podeu triar entre:
Programa combinat semi-intensiu 1: 15 classes en grup + 5 classes particulars.
Programa combinat semi-intensiu 2: 15 classes en grup + 10 classes particulars.
Programa combinat intensiu 1: 25 classes en grup + 5 classes particulars.
Programa combinat intensiu 2: 25 classes en grup + 10 classes particulars.

Cultura: nivell A1 - bàsic
Francès i cultura Aquest curs combina classes semi-intensives (15 classes per setmana) amb un programa complet d'activitats centrades en la riquesa de la cultura francesa.
Francès i cuina Descobreix les receptes de cuina tradicionals lioneses, i la gastronomia francesa, participant en els tallers de cuina i degustació.

Francès i cuina: 15 classes per setmana + activitats
Aquest programa combina el curs semi-intensiu amb un programa sobre la base de la cuina i diversos aliments que permetrà als estudiants a descobrir les tradicions franceses i de Lió de renom mundial especialitats.
Descobreixi les receptes tradicionals de Lió, i més generalment de la gastronomia francesa, a través de tallers pràctics de demostració i degustació.

Activitats
A més dels cursos d'idiomes, també hi ha tot un programa d'activitats relacionades amb el descobriment de la cultura francesa. Les activitats es realitzen per les tardes i consten de visites a museus, una visita guiada per la ciutat, concerts, etc. A continuació et mostrem alguns exemples:
Arts - nombrosos teatres, museus, exposicions, concerts, etc.
Esports - sales d'esports, piscines, pistes de patinatge, per a bicicletes, etc.
Oci - cinema, bars, restaurants, etc.
A més de visites a parcs i monuments per tota la ciutat.


Allotjament:

Família
d'acollida

Totes les famílies són acuradament seleccionades per l'escola. L'allotjament en aquest tipus d'allotjament inclou una habitació individual i requereix que el participant s'adapti als costums de la família, com ara els horaris dels àpats. Els participants disposen d'esmorzar inclòs. Totes les famílies han de signar un contracte per garantir el servei i l'acollida dels estudiants.
Estudi en residència Les residències són a prop de l'escola a peu. L'escola és fàcilment accessible amb tota la ciutat. Tots els estudis estan moblats i disposen de cuina, bany, televisió i connexió a Internet. Esmorzar inclòs.

Competències per a les quals et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells de francès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar el francès en una immersió cultural i / o lingüística a França. Per a majors de 18 anys.

Requisits

Curs de francès durant tot l'any, des dels 18 anys. Durada mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals. Programes a mida de l'estudiant.

Durada

A partir d'1 setmana fins a 36 setmanes. Programa flexible.

Objectius

Aprenentatge de Francès general o especialitzat en grups internacionals.

Professorat

Professors natius i titulats.
Campus i seus: Easy Languages
Easy Languages
Rue de la Loi Brussel·les (Barcelona)
Cursos més populars
X