Easy Languages

Curs de Francès a Niça

Easy Languages

Curs
Presencial
  • Brussel·les (Barcelona)

Descripció

Tots els nivells: des de principiants fins a avançats. L'edat mínima per participar és 16 anys. Hi ha un màxim de 12 persones per classe.

Tots els nivells des de principiant fins a avançat. Edat mínima 16 anys. Durada del curs: 45 minuts.Cursos estàndard 20 classes de 45 minuts per setmana. En general tenen lloc al matí de 8h45 a 12h00, però eventualment poden ser a la tarda.

Cursos intensius 30 classes de 45 minuts per setmana. Tenen lloc de 8h45 a 12h00 i de 13h00 a 14h30 o de 14h45 a 18h00 en funció dels dies de la setmana.

Cursos combinats Cursos estàndard combinats amb classes particulars. 20 classes de 45 minuts en grup + 10 o 20 classes particulars per setmana. Ja sigui 30 o 40 classes per setmana.

Preparació de l'examen DELF: 10 classes per setmana (a més del curs estàndard) L'objectiu és preparar-se per les proves o exàmens formals.

Activitats Paral · lelament a les classes de francès, els estudiants poden participar en les excursions i visites organitzades per l'escola cada setmana. La vostra estada a Niça serà molt instructiva i divertida.

L'escola proposa les següents excursions: Cannes, Mònaco et Monte-Carlo, Villefranche-sur-Mer, Grasse, Antibes, Menton, Saint-Tropez, Saint-Paul de Vence ...

Més hi ha una gran oferta de festivals i esdeveniments com el festival del circ, el Gran trofeu de Mònaco, el carnaval de Niça, festival de Jazz, triatló, festival internacional de cinema de Cannes, etc.

Allotjament:Família
d'acollidaTotes les famílies viuen a menys de 30 minuts de l'escola. Aquest tipus d'allotjament permet una immersió total en la cultura i forma de vida franceses així com una pràctica continuada del francès. Els estudiants disposen d'una habitació individual amb mitja pensió (obligatori per als estudiants menors de 18 anys). Els llençols vénen incloses, però no les tovalloles.

Residència al campus (des dels 18 anys)La residència està situada al segon, tercer i quart pis de l'edifici de l'escola. Podeu escollir entre habitació individual o doble (compartida amb un altre estudiant). Cada habitació disposa de cambra de bany, wc, televisió, telèfon i hi ha una cuina equipada en cada un dels pisos. La residència compta amb Internet (WiFi) i els estudiants disposen de llençols, però no de tovalloles.

Residència Montebello (només al juliol i agost, des dels 18 anys) La residència està situada en un parc privat a 15 minuts de l'escola en transport públic. Habitació individual o doble amb bany. El preu de l'allotjament inclou els llençols cada setmana i un servei de neteja per a les zones comunes diàriament. Hi ha una parada de tramvia just al davant i encara que la residència no disposa de restaurant o menjador, a prop hi ha diversos restaurants que ofereixen descomptes als estudiants (carnet d'estudiant).

Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells de francès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar el francès en una immersió cultural i / o lingüística a França. Per a majors de 16 anys.

Requisits

Curs de francès durant tot l'any, des dels 16 anys. Durada mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals.
Programes a mida de l'estudiant.

Horari/Torn

L'horari dependrà del programa de lliçons seleccionat (possibilitat entre 20 o 30 lliçons per setmana).

Durada

A partir d'1 setmana fins a 36 setmanes. Programa flexible.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola al centre de Niça, França.

Objetius

Aprenentatge de Francès general o especialitzat en grups internacionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Francès a Niça

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Francès a Niça