Esplugues Centre de Formació

Francès Nivells Bàsic-Mitjà-Alt

Esplugues Centre de Formació

Curs
Presencial
  • Esplugues de Llobregat (Barcelona)

Descripció

Nivells: Iniciació, Baix, Mitjà, Alt.

Temari del curs

Nivell A1
Presentar-se i descriure a si mateix; presentar els altres i preguntar sobre ells; parlar de la seva vida quotidiana; parlar dels seus projectes immediats; obtenir el que necessita en restaurants i tiendas.Hablar de si mateix i del seu entorn familiar o professional. Desenvolupar-se en intercanvis socials breus i en situacions de la vida quotidiana (per exemple demanar informació o comprar). Descriure esdeveniments i experiències personals. Parlar dels seus gustos i preferències.
Desenvolupar-se en intercanvis de la vida quotidiana; entaular contactes socials. Comparar coses o persones. Descriure records i activitats passades així com projectes de futur.

Nivell B1
Descriure experiències i esdeveniments, somnis, esperances i ambicions. Presentar de manera senzilla opinions i arguments sobre temes propers.
Expressar els seus sentiments i donar la seva opinió sobre temes de l'actualitat o culturals concrets.
Narrar experiències descrivint els seus sentiments o reaccions. Comparar i analitzar dades.
Formular desitjos i hipòtesis.
Defensar el seu punt de vista sobre temes de l'actualitat o culturals, oferint explicacions i comentaris. Intercanviar converses amb espontaneïtat i saber defensar el seu punt de vista en situacions de conflicte de la vida quotidiana. Produir textos senzills i coherents sobre temes que són familiars. Iniciar-se en les estructures gramaticals complejas.Afianzar els coneixements lèxics i gramaticals del B1. Expressar i justificar les seves opinions sobre temes concrets de l'actualitat i abordar temes més abstractes. Competències (iniciació) en camps específics (traducció, literatura, economia ...).
Utilitzar estructures gramaticals complexes i desenvolupar la capacitat de corregir els seus propis errors. Comprendre tipus variats de documents orals o escrits en un francès estàndard. Prendre apunts. Iniciar-se al discurs argumentatiu complex.
Expressar-se de manera fluida i detallada sobre temes diversos, tant propers com nous. Seguir amb l'aprenentatge del discurs argumentatiu. Organitzar els seus apunts. Iniciar-se en la comprensió dels diferents registres (col·loquial, culte, argot). Abordar textos llargs com per exemple novel·les. Comprendre un nombre significatiu d'expressions cultes, idiomàtiques i col·loquials. Comprendre l'essencial d'un document escrit o oral sobre temes concrets
Veure més

Destinataris

Per a estudiants de: Primària, ESO, Batxillerat, Universitat, Empreses.

Metodologia

A domicili, In-company (en empreses).
Nosaltres ens desplacem sense cap cost.

Horari/Torn

Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte.
Ens adaptem als seus horaris.

Preu

20 euros/hora.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Francès Nivells Bàsic-Mitjà-Alt

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Francès Nivells Bàsic-Mitjà-Alt