Escola d'Enginyeria (UAB)

Gameplay en videojocs - (Curs 5 del Programa Especialitzat - Disseny i Creació de videojocs)

Escola d'Enginyeria (UAB)

Curs
On-line
43 €

Descripció

Curs 5 de 5 del Programa Especialitzat - Disseny i Creació de videojocsCom s'estructura i funciona un programa d'videojoc? És el que comunament es coneix com 'gameplay', i que constituirà el nostre nucli d'estudi en aquest curs. La seva anàlisi detallada ens permetrà comprendre la seva importància, i quines funcionalitats ha de tenir. Analitzarem també la interfície gràfica de l'usuari (GUI), que finalment condiciona el fet que el jugador pugui interaccionar correctament amb el videojoc. Per definir i comprendre millor els conceptes s'usen exemples i referents de videojocs de la indústria.

Temari del curs

SETMANA 1

INTRODUCCIÓ A UNITY. TERRENY, CAMBRA I CONTROL
T'has preguntat quines funcionalitats bàsiques presenta el motor de videojocs Unity 3D? En aquest mòdul veuràs quines són aquestes funcionalitats. Per això crearem un terreny mitjançant l'editor de terrenys. Així mateix, completarem el mòdul implementant un petit control de personatge i càmera amb el qual moure'ns per l'escenari.

SETMANA 2

ANIMATOR CONTROLLER A UNITY. ÍTEMS I BALES
Què és un Animator Controller? Com ho implementem? En aquest mòdul veuràs com implementar un Animator Controller per al nostre personatge amb estats bàsics com Idle i Run. A més, descobriràs com es poden introduir els elements col·leccionables al nostre videojoc. Finalitzarem implementant un contenidor de bales amb el qual poder disparar.

SETMANA 3

FÍSICA, ENEMICS I GUI
Com puc introduir física en un videojoc? En aquest mòdul adquiriràs els coneixements bàsics per introduir física en el teu videojoc, amb la finalitat que els elements actuïn com en la realitat. A més, podràs veure dos tipus d'enemics, com són uns enemics de tipus torretes (o fixos) i uns enemics que es mouen cap al player. Finalment introduirem una petita GUI ingame.

SETMANA 4

MENÚ PRINCIPAL, SO I BOSS
Últims detalls ... Vols introduir un menú al videojoc? Vols que tingui so? Amb els coneixements que veuràs en aquest últim mòdul podràs introduir un menú principal en el videojoc, aprendràs a introduir so en el joc i veuràs com implementar un enemic de tipus Boss amb el qual interactuar.
Veure més

Destinataris

En el disseny del Programa Especialitzat hem intentat minimitzar els coneixements previs necessaris. Sí que creiem fonamental la motivació per la temàtica. Els diferents cursos van dirigits a persones, amb o sense formació universitària però molt interessats i motivats en conèixer el que hi ha darrere d'un videojoc i saber d'una forma introductòria com es dissenya i crea un videojoc, per poder aplicar aquests coneixements a un petit videojoc . No són imprescindibles per realitzar els cursos, però les següents capacitats poden millorar l'aprofitament dels cursos: 1) Coneixement inicial de llenguatges de programació, 2) Coneixements inicials de disseny gràfic, 3) Coneixements inicials dels productes que van apareixent a la indústria del videojoc.

Requisits

Per poder realitzar els exercicis o apropar-te més al món del disseny i creació de videojocs seria recomanable que poguessis disposar de determinats programes específics. Programes usats en aquest àmbit dels videojocs n'hi ha molts, però et proposem una sèrie de programes que pots utilitzar de manera gratuïta o bé que disposen de versions de prova (de 30 dies) que pots utilitzar de manera gratuïta. Si disposes ja d'algun programa (amb o sense llicència) no esmentat en la llista i amb funcionalitats similars als esmentats, també podràs utilitzar-lo. Els programes que us proposem són els següents:

  • (1) Microsoft Visual Studio 2010 Express: versió pública (gratuïta)

  • (2) Unity maig personal edition: versió personal - requereix donar-se d'alta, Sistemes operatius: Windows i OSX

  • (3) Crazybump: Versió de prova disponible (30 dies), Sistema operatiu: només Windows.

  • (4) Autodesk 3ds Max 2015: A partir de la versió 2012 ja seria òptim, ha una versió gratuïta per a estudiants (només es requereix donar-se d'alta), Sistema operatiu: només Windows

  • (5) Adobe Photoshop CC 2015: A partir de la versió CS5 ja seria òptim, ha una versió de prova de 30 dies (requereix donar-se d'alta), però passats els 30 dies no es pot tornar a descarregar la versió de prova, Sistemes operatius: Windows, OSXVeure més

Idiomes en què s'imparteix

Castellà o anglès

Durada

Propera sessió: 25 jul a 29 d'agost - 4 setmanes d'estudi, 1-2 hores / setmana - Si s'estudia el Programa complet amb els 5 cursos dura aprox. uns 5 mesos.
S'inicien sessions durant tot l'any.

Titulació obtinguda

Si es completa el Programa amb els 5 cursos s'obté un certificat. Completar el curs no dóna dret a crèdits de la Universitat, tot i que pot haver Universitats que acceptin els certificats del Programa Especialitzat com a crèdits convalidables. Has validar-lo en qualsevol cas amb la teva institució.

Promocions

Si es compra el Programa sencer (els 6 cursos) per avançat s'obté un dte. del 12%: -

Preu final: 212 €

Preu

43 €
Preu del curs individual: 43 euros. - Preu del Programa amb els 6 cursos: 240 euros.

Avantatges del curs

En completar el Programa Especialitzat podràs comprendre els fonaments i el funcionament de la indústria del videojoc, entendre els conceptes clau que intervenen en un videojoc, estructurar un videojoc, planificar els perfils necessaris per crear un videojoc real, col·laborar en el procés de disseny d'un videojoc, tenir els coneixements bàsics per implementar el procés artístic d'un videojoc, des de la caracterització de personatges al seu moviment o la definició d'entorns, i treballar amb un motor de videojocs.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Gameplay en videojocs - (Curs 5 del Programa Especialitzat - Disseny i Creació de videojocs)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Gameplay en videojocs - (Curs 5 del Programa Especialitzat - Disseny i Creació de videojocs)