Gestió comercial i màrqueting avançat

Implika Barcelona

Descripció

Aquest curs té com a finalitat formar professionals amb un perfil polivalent, que dominin coneixements comercials i màrqueting així com els instruments de gestió.

Aprendràs tots els aspectes comercials i de màrqueting imprescindibles per començar a treballar en aquest àrea de les empreses. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Destinataris

Totes aquelles persones que necessiten formar-se per aconseguir un lloc de treball, o ampliar les seves capacitats per adaptar-se a les noves necessitats que sorgeixin en la seva empresa. També per als que vulguin obtenir coneixements i cultivar-se en aquesta matèria com a mer interès cultural. Per als qui no disposin de temps o tinguin problemes de desplaçament a causa del seu treball, residència o similar i vulguin aprofitar els seus moments lliures a adquirir una formació complementària. Aquesta és una forma còmoda, dinàmica i ràpida d'aconseguir la qualificació en una matèria en concret.

Requisits

Titulació requerida No es requereix titulació.

Titulació obtinguda

Rebràs el títol propi acreditatiu de les activitats realitzades durant la formació rebuda. Certificat professional del centre, emès pel ponent.

Pràctiques

Pràctiques tutelades garantides en empreses del sector.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Gestió comercial i màrqueting avançat
També et recomanem aquests cursos
X