Implika Barcelona

Gestió comercial i màrqueting bàsic

Implika Barcelona

Descripció

Aquest curs té com a finalitat formar professionals amb un perfil polivalent, que dominin coneixements comercials i màrqueting així com els instruments de gestió.

Destinataris

Totes aquelles persones que necessiten formar-se per aconseguir un lloc de treball, o ampliar les seves capacitats per adaptar-se a les noves necessitats que sorgeixin en la seva empresa. També per als que vulguin obtenir coneixements i cultivar-se en aquesta matèria com a mer interès cultural. Per als qui no disposin de temps o tinguin problemes de desplaçament a causa del seu treball, residència o similar i vulguin aprofitar els seus moments lliures a adquirir una formació complementària.Aquesta és una forma còmoda, dinàmica i ràpida d'aconseguir la qualificació en una matèria en concret. Totes aquelles persones que necessiten formar-se per aconseguir un lloc de treball, o ampliar les seves capacitats per adaptar-se a les noves necessitats que sorgeixin en la seva empresa. També per als que vulguin obtenir coneixements i cultivar-se en aquesta matèria com a mer interès cultural.Selecciona a qui va dirigit el curs. En els casos que es requereixin uns estudis o caracterísitcas concretes omple aquesta informació en el camp de Requisits del curs.
Veure més

Requisits

Titulació requerida: No es requereix titulació.

Titulació obtinguda

Rebràs el títol propi acreditatiu de les activitats realitzades durant la formació rebuda. Certificat professional del centre, emès pel ponent.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Gestió comercial i màrqueting bàsic

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Gestió comercial i màrqueting bàsic