Implika Barcelona

Gestió comercial i màrqueting bàsic

Implika Barcelona

Descripció

Aquest curs té com a finalitat formar professionals amb un perfil polivalent, que dominin coneixements comercials i màrqueting així com els instruments de gestió.

Destinataris

Totes aquelles persones que necessiten formar-se per aconseguir un lloc de treball, o ampliar les seves capacitats per adaptar-se a les noves necessitats que sorgeixin en la seva empresa. També per als que vulguin obtenir coneixements i cultivar-se en aquesta matèria com a mer interès cultural. Per als qui no disposin de temps o tinguin problemes de desplaçament a causa del seu treball, residència o similar i vulguin aprofitar els seus moments lliures a adquirir una formació complementària.Aquesta és una forma còmoda, dinàmica i ràpida d'aconseguir la qualificació en una matèria en concret. Totes aquelles persones que necessiten formar-se per aconseguir un lloc de treball, o ampliar les seves capacitats per adaptar-se a les noves necessitats que sorgeixin en la seva empresa. També per als que vulguin obtenir coneixements i cultivar-se en aquesta matèria com a mer interès cultural.Selecciona a qui va dirigit el curs. En els casos que es requereixin uns estudis o caracterísitcas concretes omple aquesta informació en el camp de Requisits del curs.
Veure més

Requisits

Titulació requerida: No es requereix titulació.

Titulació obtinguda

Rebràs el títol propi acreditatiu de les activitats realitzades durant la formació rebuda. Certificat professional del centre, emès pel ponent.

Promocions

Tenim actives una sèrie de ajudes i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Gestió comercial i màrqueting bàsic

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Gestió comercial i màrqueting bàsic