Johan Cruyff Institute

Gestió d'Instal·lacions Esportives online

Johan Cruyff Institute

Curs
On-line
7 Crèdits
875 €

Descripció

Gestionar de forma òptima les infraestructures esportives, siguin complexos esportius, clubs esportius públics i privats, gimnasos o estadis requereix tenir una visió de l'organització esportiva tant estratègica com operativa. Aquest curs especialitzat en la gestió d'instal·lacions esportives combina ambdues competències en una introducció a l'àmbit de l'esport que més sortides professionals està oferint.
Veure més

Temari del curs

El programa té 7 crèdits (ECTS), distribuïts en 9 setmanes. El curs es compon de diverses unitats didàctiques (UD) i cadascuna consta d'una prova d'avaluació continuada en la qual es treballa una part teòrica interactiva, complementada amb la resolució d'exercicis i casos pràctics.

     Gestió dels processos i àrees d'un esdeveniment esportiu
     Elaboració i seguiment del pressupost econòmic d'un esdeveniment
     Avaluació de l'esdeveniment i millora
     Gestió del risc
     Gestió del voluntariat
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

L'objectiu principal del Curs de Gestió d'Instal·lacions Esportives és capacitar en l'aplicació de les eines de gestió operativa que necessitaràs en el teu responsabilitat com a gestor / a d'una instal·lació esportiva.L'Objectiu principal del Curs de Gestió d'Instal·lacions Esportives és capacitar a l'aplicación de les eines de gestió operativa que necessitaràs al teu Responsabilitat com a gestor / a d'1 Instal·lació esportiva.

Destinataris

El programa està dirigit a aquelles persones que vol completar la seva formació amb un curs especialitzat en la gestió d'instal·lacions esportives.

És especialment adequat per a tu, si: Ets (ex) esportista i necessites una formació especialitzada en la gestió d'operacions esportives. Estàs treballant en l'àmbit empresarial i / o esportiu, i vols fer un salt qualitatiu en la teva carrera professional adquirint un coneixement específic de la gestió de les instal·lacions esportives.

Veure més

Requisits

REQUISITS D'ADMISSIÓ
Per fer aquest curs és recomanable que tinguis experiència professional en una organització esportiva o en qualsevol àmbit de la gestió empresarial, o haver desenvolupat una carrera com a esportista professional.

Metodologia

TUTORITZACIÓ PERSONALITZADA
T'assignen un tutor personal, qui anirà marcant el teu ritme de treball / estudi adaptant al teu horari laboral i / o esportiu. El tutor és l'encarregat d'acompanyar-te durant tot el procés formatiu, fent un seguiment personalitzat de la teva evolució acadèmica al llarg del programa. A l'inici del curs, dissenyàreu conjuntament un pla d'acció tutorial (PAT). El tutor farà una valoració dels teus coneixements previs, experiència professional en el sector, disponibilitat i dedicació.
La comunicació i resolució de dubtes es realitzarà a través de: Mail: resposta en un màxim de 24 hores. Assistència via xat / trucades / videoconferència. Tutoria personal (individual) de 30 minuts aproximadament en un horari a convenir, amb freqüència setmanal o quinzenal.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà i anglès.

Data Límit:

Inscripció: Inscripció oberta fins l'inici del curs.

Durada

10 setmanes. 7 ECTS (dedicació setmanal de 10-12 hores).
Inici: 22 febrer 2016.

Objetius

L'objectiu principal del Curs de Gestió d'Instal·lacions Esportives és capacitar en l'aplicació de les eines de gestió operativa que necessitaràs en el teu responsabilitat com a gestor / a d'una instal·lació esportiva.

Titulació obtinguda

Certificat del Curs de Gestió d'Esdeveniments Esportius de Johan Cruyff Institute.

Promocions

Condicions especials: Descompte per a antics alumnes i socis d'entitats vinculades.

Preu

875 €

Avantatges del curs

BENEFICIS

Aprenentatge 3.0: diferents entorns d'aprenentatge i tecnologies.
World-class faculty: Interacció amb professorat expert i professionals del sector.
Eines col·laboratives, treballs en equip, comunicació i debat.
Sports-industry oriented: aproximant la formació al sector empresarial de la indústria de l'esport.
Aprenentatge basat en l'experiència: dissenyat per a la millora professional.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Gestió d'Instal·lacions Esportives online

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Gestió d'Instal·lacions Esportives online