Ceina

Curs de Gestió de serveis TIC

Ceina

Curs
Presencial
20 Hores
  • Igualada (Barcelona)

Descripció

ITIL (Information Technology Infrastructure Library) resumeix un extens conjunt de procediments de gestió pensats per ajudar les empreses i organitzacions a aconseguir i millorar la qualitat i eficiència en les operacions TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Aquests procediments són independents del proveïdor i han estat desenvolupats per servir com a guia que abasti totes les infraestructures, desenvolupaments i operacions TIC.

Un dels principals beneficis impulsats pels defensors ITIL dins de la comunitat TIC és que proporciona un vocabulari comú, consistent en un glossari de termes perfectament definits i àmpliament acceptats.

Veure més

Destinataris

A qui va dirigit?A tot el personal involucrat en la gestió i direcció de Serveis TIC: professionals del sector, interessats en la certificació final, gerents, caps de projectes TIC, responsables d'informàtica, de sistemes i qualitat.

Objetius

Oferir als alumnes les definicions i els conceptes claus de la metodologia ITIL. Un cop completat el curs els alumnes coneixeran els processos ITIL necessaris per oferir serveis TIC de qualitat i gestionar adequadament aquesta àrea de negoci en qualsevol tipus d'empresa. El curs representa una preparació bàsica per l'examen de certificació Foundation Certificate in IT Service Management.

Promocions

Possibilitat de subvenció

 

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Gestió de serveis TIC

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Gestió de serveis TIC