EAE Business School

Global Executive MBA

EAE Business School

Màster oficial
Semi-presencial
60 Crèdits
28.000 €

Descripció

Els processos continus de canvi, la globalització, els mercats emergents i l'augment de la competència són alguns dels trets que caracteritzen el comportament actual de l'economia. D'altra banda, l'actual crisi econòmica representa per a moltes empreses una oportunitat de reinventar-se. L'empresa del futur operarà en un mercat globalitzat de clients, competència i proveïdors, on les oportunitats poden estar en l'altra part del planeta.

En aquest context, Directius i CEO necessiten actualitzar constantment els seus coneixements i aptituds per conjugar els seus sòlids coneixements d'empresa amb una visió global dels negocis, ja que només d'aquesta manera podrà abordar amb èxit els reptes que imposen els mercats avui en dia i dissenyar una estratègia empresarial global que s'adapti a les condicions canviants de l'entorn.

Global Executive MBA - Campus Madrid:

El global executive MBA s'imparteix al campus de Madrid ia més té una modalitat híbrida d'estudi. Augmenta les possibilitats d'ampliar fronteres operant en un mercat globalitzat de clients, competència i proveïdors.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1 - Entorn i Mercats globals-
• Entorn económico6 ECTS
• Direcció financiera6 ECTS

Mòdul 2 - Direcció de Persones-
• Lideratge i direcció dels RRHH6 ECTS
• Entrepreneurship, innovació i RS6 ECTS

Mòdul 3 - Recursos estratègics-
• Tecnologia i direcció de operaciones6 ECTS
• Direcció de Màrqueting & Comercial6 ECTS

Mòdul 4 - Direcció estratègicament
• Anàlisi integral de la empresa6 ECTS
• Direcció estratégica6 ECTS

Mòdul 5 - Coaching i Business Game-
• Coaching6 ECTS
• Business Game6 ECTS

Mòdul 6 - Treball de fi de máster12 ECTS

Total 60 ECTS

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Durada

Convocatòria oberta: octubre.

Objectius

Visió global: Potenciar la perspectiva internacional del participant. Desenvolupament de plans d'acció: Conèixer totes aquelles eines de gestió necessàries per a l'obtenció de resultats i l'elaboració de plans d'acció immediata. Directius en entorns multinacionals: Desenvolupar les habilitats necessàries per tenir èxit en entorns multinacionals, la capacitat creativa del directiu i les claus de la innovació a l'empresa. Lideratge d'equips: Adquirir les habilitats necessàries per gestionar i liderar equips multidisciplinaris i internacionals. Estratègies globals: Impulsar les competències directives del participant des de la perspectiva global d'una empresa, liderant la integració de tots els departaments de l'organització en l'estratègia global. Èxit en entorns globals i canviants: Preparar un nou perfil de directiu que sàpiga anticipar els canvis i conduir l'organització cap a la consecució de nous reptes de futur

Titulació obtinguda

Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Global Executive MBA per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster Universitari en Administració, Direcció i Organització d'Empreses per la Universidad Rey Juan Carlos.

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professionals d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

28.000 €

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Global Executive MBA

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos