Global Executive MBA

Màster oficial
Semi-presencial
60 crèdits
28000 €

Descripció

Els processos continus de canvi, la globalització, els mercats emergents i l'augment de la competència són alguns dels trets que caracteritzen el comportament actual de l'economia. D'altra banda, l'actual crisi econòmica representa per a moltes empreses una oportunitat de reinventar-se. L'empresa del futur operarà en un mercat globalitzat de clients, competència i proveïdors, on les oportunitats poden estar en l'altra part del planeta.
En aquest context, Directius i CEO necessiten actualitzar constantment els seus coneixements i aptituds per conjugar els seus sòlids coneixements d'empresa amb una visió global dels negocis, ja que només d'aquesta manera podrà abordar amb èxit els reptes que imposen els mercats avui en dia i dissenyar una estratègia empresarial global que s'adapti a les condicions canviants de l'entorn.

Temari

Mòdul 1 - Entorn i Mercats globals-
• Entorn económico6 ECTS
• Direcció financiera6 ECTS

Mòdul 2 - Direcció de Persones-
• Lideratge i direcció dels RRHH6 ECTS
• Entrepreneurship, innovació i RS6 ECTS

Mòdul 3 - Recursos estratègics-
• Tecnologia i direcció de operaciones6 ECTS
• Direcció de Màrqueting & Comercial6 ECTS

Mòdul 4 - Direcció estratègicament
• Anàlisi integral de la empresa6 ECTS
• Direcció estratégica6 ECTS

Mòdul 5 - Coaching i Business Game-
• Coaching6 ECTS
• Business Game6 ECTS

Mòdul 6 - Treball de fi de máster12 ECTS

Total 60 ECTS

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Durada

Propera convocatòria: octubre.

Objectius

Visió global: Potenciar la perspectiva internacional del participant. Desenvolupament de plans d'acció: Conèixer totes aquelles eines de gestió necessàries per a l'obtenció de resultats i l'elaboració de plans d'acció immediata. Directius en entorns multinacionals: Desenvolupar les habilitats necessàries per tenir èxit en entorns multinacionals, la capacitat creativa del directiu i les claus de la innovació a l'empresa. Lideratge d'equips: Adquirir les habilitats necessàries per gestionar i liderar equips multidisciplinaris i internacionals. Estratègies globals: Impulsar les competències directives del participant des de la perspectiva global d'una empresa, liderant la integració de tots els departaments de l'organització en l'estratègia global. Èxit en entorns globals i canviants: Preparar un nou perfil de directiu que sàpiga anticipar els canvis i conduir l'organització cap a la consecució de nous reptes de futur

Titulació obtinguda

Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Global Executive MBA per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster Universitari en Administració, Direcció i Organització d'Empreses per la Universidad Rey Juan Carlos.

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professionals d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Professorat

El claustre docent d'EAE està constituït per un excel·lent equip de catedràtics, professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions. Gràcies a aquest equilibri, els participants del Global Executive MBA adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica.
Global Executive MBA
EAE Business School
Campus i seus: EAE Business School
E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Cursos més populars
X