Barcelona Formación

Curs de Governanta d'Hotel

Barcelona Formación

Curs
Presencial | Semi-presencial
6 Mesos
1.170 €

Descripció

El curs permet ampliar la formació necessària per exercir el càrrec de Governanta de la forma més adequada possible, ja que ensenya les principals pautes d'actuació que s'han de seguir i els mètodes més apropiats per a la realització laboral. Amb la proliferació del sector turístic, neix la figura de Governanta d'Hotel, figura indispensable en aquest àmbit sent una de les peces clau en el funcionament d'un hotel. La tasca de governanta / i exigeix una capacitat organitzativa, de planificació i control de tot el treball realitzat en pisos, habitacions i àrees de serveis de l'hotel, centrant-se en dirigir i optimitzar els recursos de què disposa.


Temari del curs

Mòdul 1. El sector hoteler
  • El turisme i l'hostaleria.
  • L'hotel.
Mòdul 2. El departament de pisos de l'hotel
  • El lloc de governanta.
  • La cambrera de pisos.
  • Revisió i controls de la feina realitzada.
Mòdul 3. Aspectes complementaris
  • La decoració.
  • Qualitat, higiene i seguretat en el treball.
  • Iv acord laboral d'àmbit estatal per al sector d'hostaleria.

Competències per a les que et prepara el curs

Direcció i gestió d'equips.

Destinataris

Aquesta formació va adreçada a totes aquelles persones que vulguin professionalitzar-se, en l'activitat de cambrera de pisos i vulguin preparar-se per a un lloc de més responsabilitat. La Governanta d'Hotel és una de les peces clau en el funcionament de l'hotel. També coneguda com a supervisora. 

Requisits

Per a la realització d'aquest curs no és necessari el comptar amb preparació prèvia en matèria de Governanta d'Hotel, donat que l'organització del temari ha estat elaborada per professionals, considerant que l'alumne no disposa de coneixement previ en la mateixa. 

Lloc on s'imparteix el curs

Valles Occidental
Barcelona Capital

Objectius

Identificació dels diferents allotjaments turístics, organització i noves tendències sobre productes. Optimització i gestió de recursos, organització i supervisió del treball realitzat en habitacions i àrees públiques. Gestió de qualitat i de medi ambient. 

Titulació obtinguda

Un cop finalitzada la teva formació, et lliurarem el teu diploma acreditant que has superat amb èxit tots els mòduls corresponents a la teua titulació.

Perspectives laborals

A l'àrea d'hostaleria i turisme: governant / a o encarregat / ària general del servei de pisos i neteja en hotels paradors i hostatgeries., Governant / a de centres termals i balnearis i governant / a d'hostals, pensions, albergs, residències?
En l'àrea d'educació: governant / a o encarregat / ària general del servei de pisos i neteja en col·legis majors, residències d'estudiants, internats, col·legis, guarderies, acadèmies.
A l'àrea de sanitat: governant / a o encarregat / ària general del servei de pisos i neteja en residències, centres geriàtrics i clíniques privades.
En altres àrees: residències per a col·lectius específics: discapacitats, centres d'acollida, reformatoris, orfenats. En immobles: cases de luxe, grans urbanitzacions i residencials.

Preu

1.170 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Governanta d'Hotel

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Governanta d'Hotel