Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO)

Curs
Presencial | On-line
1 anys
Consulteu el preu

Descripció

El Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), t'obrirà les portes al món laboral, ja que en aquests temps només treballen els que tenen una titulació oficial, els treballs als quals podràs accedir són variats, treballs d'oficina, accés a la funció publica, accés a estudis superiors, si ja estàs treballant et permetrà ascendir en el teu lloc de treball, si no ja hauràs vist que en la majoria de sol · licituds de treball el mínim que et demanen és tenir un graduat en ESO, en definitiva és pràcticament obligatori tenir uns estudis bàsics a hores d'ara i més ho serà en el futur, pensa que ara mateix més del 40% de la població amb possibilitats de treballar no el tenen.

Descripció

Cada any el Departament d'Educació convoca proves lliures per al'obtenció del Graduat en ESO. Aulacat et dóna l'oportunitat de preparar aquestes proves amb la garantia d'un aprovat segur, d'una manera ràpida i eficaç.
El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar a la teva situació personal.

Temari

a) Àmbit de la comunicació. La prova d'aquest àmbit inclou, de manera global, els continguts corresponents a les àrees de les llengües oficials i la literatura, i la llengua estrangera.
b) Àmbit de les matemàtiques, la ciència i la tecnologia. La prova d'aquest àmbit inclou, de forma global, el contingut de les àrees de matemàtiques, ciències de la naturalesa i tecnologia.
c) Àmbit de les ciències socials i de la participació. La prova d'aquest àmbit inclou, de manera global, els continguts de l'àrea de les ciències socials.
* Les àrees d'educació musical i educació visual i plàstica estan incloses en els tres àmbits esmentats.

Destinataris

A totes aquelles persones que vulguin fer un cicle de grau mitjà de qualsevol branca. i no tinguis superada la prova d'Accés a Grau Mitjà.

A totes aquelles persones que no disposin de la titulació de Graduat en ESO i vulguin obtenir-la, ampliant així les seves expectatives professionals i socials.
Campus i seus: AULACAT (Tarragona)
AULACAT (Tarragona)
Av. Catalunya, 62 43002 Tarragona
Cursos més populars
X