Graduat en cinematografia

Curs
Presencial
3 anys
Consulteu el preu

Descripció

L’objectiu és que els alumnes dels nostres cursos, al finalitzar el cicle, construeixin els coneixements necessaris per a desenvolupar-se amb autonomia en l’elaboració de productes audiovisuals cinematogràfics en tots els seus formats: súper 8 mm., 16 mm., 35 mm. i digital, a la vegada que es puguin introduir correctament al món laboral audiovisual.

ECIB (Escola de Cinema de Barcelona) proposa cursos de formació orientats a la creació, producció, realització, postproducció i distribució de cinema. El centre, recolzant-se en eines professionals, pren la dimesió artística com el cor de la seva existència.

Des d’ECIB, s’afavoreix la trobada de l’alumne amb els millors professionals en actiu, visites a diferents centres de producció, participació en diversos rodatges i pràctiques professionals, assistència a seminaris i tallers de perfeccionament, intercanvi estudiantil amb reconeguts centres internacionals, assistència a diferents festivals de cinema i vídeo, entre d’altres activitats, la qual cosa té un doble objectiu: per una bada, formar talents creatius que continuïn amb l’aventura de realitzar cinema i, per l’altra, contribuir al desenvolupament d’un cinema de ficció de qualitat.És aquesta proximitat amb les productores i els realitzadors més rellevants del mercat que permeten al centre adaptar els seus programes d’estudis amb la finalitat d’anticipar-se i evolucionar en paral•lel, millorant les possibilitats d’inserció laboral.

ECIB té com a objectiu aconseguir que els nostres alumnes obtinguin el seu graduat de cinema, havent realitzat curtmetratges i diversos treballs pràctics, ajudant-los en la seva producció amb el recolzament de les eines amb les que compta el centre, així com l’assessorament dels diferents professionals del mitjà, dins del marc acadèmic d’excel•lència.

A partir de l’any 2006, ECIB signa un conveni de col•laboració amb la LIVE-ETSEIB (Escola Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
D’aquesta manera brindem la possibilitat als nostres estudiants d’accedir directament al tercer any a LIVE i rebre el Certificat d’Especialització de Direcció i Producció de Cinema en 35mm, expedit per LIVE de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

A diferència d’altres escoles, ECIB només té un objectiu comú: permetre a les persones que han escollit el món del cinema per poder viure de la seva passió, construir els coneixements, les tècniques, el saber fer i les competències que facin d’ells els professionals que sempre han volgut ser.

Destinataris

Persones amb interès per formar-se en les tècniques audiovisuals en general i l'art cinematogràfic en particular.

Durada

El curs regular del primer i segon any consta de 850 hores lectives (presencials) i 350 hores de pràctiques. En total unes 1200 hores repartides en dos anys lectius. Horari del primer any: de dilluns a dijous, classes teorico-pràctiques. Divendres, prà

Preu

Consulteu el preu
Primer any: 4665 euros Segundo any: 4665 euros Tercer any: 6130 euros Consultar formes de pagament. Important: Consultar descomptes especials. Carnet Jove.
Campus i seus: ECIB-Escola de Cinema de Barcelona
ECIB-Escola de Cinema de Barcelona
C/Girona nº54 Baixos 08009 Barcelona
Cursos més populars
X