Graduat en ESO

Curs
On-line
1 any
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

El Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) és la titulació dels estudis que, avui en dia, són obligatoris per a tothom. Molt aviat, tenir aquesta titulació serà requisit indispensable per a aspectes essencials com ser contractat en una empresa, o bé, obtenir el carnet de conduir.

Cada any el Departament d'Educació convoca proves lliures per a l'obtenció del Graduat en ESO. CEASFOR et dóna l'oportunitat de preparar-te aquestes proves amb la garantia d'un aprovat segur, d'una manera ràpida i eficaç.

El Mètode de formació CEASFOR, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal.

La metodologia on-line està pensada perquè puguis decidir on, quan ia quin ritme prefereixes estudiar. Per tant, aquesta pensada per a totes aquelles persones amb poca flexibilitat horària i que no poden assistir al centre d'una manera presencial, ja sigui per horaris o per llunyania de residència. El suport per dur a terme aquesta metodologia és el Campus Virtual que serà l'eina necessària per realitzar aquesta formació. El Campus Virtual és una zona privada per als estudiants perquè puguin realitzar el curs i per potenciar l'acostament i les relacions centre - alumne.

Temari

Temari:

Àmbit de la comunicació. La prova d'aquest àmbit inclou, de manera global, els continguts corresponents a les àrees de les llengües oficials i la literatura, i la llengua estrangera.
Àmbit de les matemàtiques, la ciència i la tecnologia. La prova d'aquest àmbit inclou, de manera global, el contingut de les àrees de matemàtiques, ciències de la naturalesa i tecnologia.
Àmbit de les ciències socials i de la participació. La prova d'aquest àmbit inclou, de manera global, els continguts de l'àrea de les ciències socials.

* Les àrees d'educació musical i educació visual i plàstica estan incloses en els tres àmbits esmentats.

Destinataris

A totes aquelles persones que no disposin de la titulació de Graduat en ESO i vulguin obtenir-la, ampliant així les seves expectatives professionals i socials.

Requisits

Tenir 18 anys o més el dia de la prova No estar matriculat en avaluació contínua en els ensenyaments de graduat en educació secundària en centres de persones adultes en el mateix curs acadèmic, o bé que en cas d'haver fet la matrícula, s'hagin donat de baixa d'aquests ensenyaments, tres mesos abans de la data en què comenci el període d'inscripció.

Metodologia

El curs de Graduat en Educació Secundària Obligatòria s'imparteix amb la modalitat online, pensada perquè puguis decidir on, quan ia quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada pels estudiants, una plataforma educativa que la nostra web posa a disposició dels alumnes per potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l'alumne. El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic: 1. El tutor online dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.2. El tutor online planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.4. El tutor online resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el tutor decideix si cal reforçar el tema o bé pot ava

Durada

A consultar.

Promocions

Curs bonificable per a treballadors i empreses.
Campus i seus: CEASFOR
CEASFOR
C/ President Francesc Macia, 5 43002 Tarragona
Cursos més populars
X