GRADUAT EN HERBODIETÈTICA

Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial
30 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

 
Actualment la societat està mes conscienciada cap a l'ús de mètodes naturals, per això ha crescut la demanda de professionals que orientin i assessorin en la nutrició, dietètica , herbodietètica i altres teràpies afins.
 
Per això aquest programa d'estudi busca la formació d'un professional que pugui donar solució a aquest creixent sector, i al mateix temps intentar diversificar la formació per adequar-se al perfil dels diferents estudiants.

Competències per a les quals et prepara el curs

Coneixements totals en totes les tècnicques i teràpies que conformen l'Herbodiètetica. Curs dirigit apersones interesades i orientades a treballar en un centre herbodietètic.

Destinataris

Tothom interessant en el sector de la salut, investigació o qualsevol activitat relacionada amb les Teràpies Naturals.

Requisits

Els alumnes disposen de diferents vies de acces a la formació de Graduat: - ESO - Batxillerat - Batxillerat + PAU - Cicles de Formació de Grau Mig i Superior - Accés per a majors de 25 anys

Prova d'accés

Els alumnes disposen de diferents vies de acces a la formació de Graduat: - ESO - Batxillerat - Batxillerat + PAU - Cicles de Formació de Grau Mig i Superior - Accés per a majors de 25 any

Metodologia

Online o presencial

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà

Durada

Un cursos acadèmics.

Titulació obtinguda

Graduat en Herbodietètica

Pràctiques

Es tracten casos pràctics dins les classes.

Perspectives laborals

Actualment, un 40% de la població utilitza les Terapies Naturals, i aquesta demanda creix anualment. Es un sector on l'Oferta Laboral no està sobreexplotada. Posem a la disposició de tots els nostres alumnes el servei de Borsa de Treball.

Preu

Consulteu el preu
240euros de matricula, abonar com a reserva de plaça. Pagament fraccionat en 10 mensualitats

Borsa de treball

Posem a la disposició de tots els nostres alumnes el servei de Borsa de Treball.

Professorat

Gaudir de la docencia es una de les principals aptituts que exigim al nostre professorat. Tots els nostres professors son professionals en actiu, per a que puguin aportar una visió teorica i pràctica per a millorar la formació dels nostres alumnes. Any rere any ampliem fronteres amb professors de diferents nacionalitat que aporten noves tècniques i terapies. Actualment disposem d'un equip de mes de 70 profesionals treballant sota un mateix objectiu: formar alumnes de qualitat.
Campus i seus: ISMET - Institut Superior de Medicines Tradicionals
ISMET - INSTITUTO SUPERIOR DE MEDICINAS TRADICIONALES
Floridablanca, 18-20 08015 Barcelona
Cursos més populars
X