GRADUAT SUPERIOR EN TERÀPIES MANUALS

Curs
Presencial
132 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

La formació conté:
 
1. QUIROMASSATGE: conjunt de manipulacions orientades al restabliment de les funcions alterades del muscle, tendons, articulacions i per a millorar el funcionament dels òrgans, sistemes i relació entre ells.
 
2. SHIATSU: la seva traducció literal es "pressió amb el dit" o "pressió amb el polze". El Shiatsu utilitza els dits amb els palmells de les mans per aplicar pressió en seccions determinades de la superfície del cos, amb el propòsit de corregir desequilibris, mantindre i promoure la salud.
 
3. DRENATGE LIMFÀTIC:  el DLM treballa amb la càrrega limfàtica, es a dir, els elements que conté la linfa: massa liquida, proteïnes, greixos, cèl·lules mortes, etc. Com que aquest sistema no té  mecanisme de bombeig, el DLM neix amb l'objectiu de proporcionar una tècnica lenta de bombeig per empènyer la linfa i ajudar, a través dels moviments, a fluir pels vasos limfàtics.
 
4. REFLEXOLOGIA PODAL: tracta les zones reflexes dels peus. Quan una persona té trastorns orgànics o dolors corporals podem dectar-ho mitjançant els dits, com a zones de dolor, molèsties als peus o en forma de cristall (àcid úric -toxines). Aquests dipòsits s'acumula a lloc on la circulació es defectuosa. Si apliquem massatge en aquestes zones reflexes, dissoldrem poc a poc els cristall i ajudarem al restabliment de la circulació, i per via reflexa el funcionament armonios de L'òrgan causant.
 
5. MASSATGE TAILANDÈS: es un treball corporal lent i dinàmic que implica estiraments passius amb pressions estàtiques en tot el cos, per al que el terapeuta utilitza les seves mans, dits, polzes, artells, colzes, genolls, avantbraços, peus i tot el pes corporal en una sèrie de moviments enllaçats entre si amb suaus balancejos, de manera rítmica i coordinada amb la respiració.Competències per a les quals et prepara el curs

Desenvolupar coneixements teòrics i pràctics per a la correcta aplicació de les terapies.

Destinataris

Tothom interessant en el sector de la salut, investigació o qualsevol activitat relacionada amb les Teràpies Manuals.

Requisits

Els alumnes disposen de diferents vies de acces a la formació de Graduat: - ESO - Batxillerat - Batxillerat + PAU - Cicles de Formació de Grau Mig i Superior - Accés per a majors de 25 anys

Prova d'accés

Els alumnes disposen de diferents vies de acces a la formació de Graduat: - ESO - Batxillerat - Batxillerat + PAU - Cicles de Formació de Grau Mig i Superior - Accés per a majors de 25 any

Metodologia

Presencial

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà

Durada

Dos cursos acadèmics.

Titulació obtinguda

Graduat Superior en Terapies Manuales

Pràctiques

L'assignatura Pràctica clinica obligatòries amb pacients reals.

Perspectives laborals

Actualment, un 40% de la població utilitza les Terapies Naturals, i aquesta demanda creix anualment. Es un sector on l'Oferta Laboral no està sobreexplotada. Posem a la disposició de tots els nostres alumnes el servei de Borsa de Treball.

Preu

Consulteu el preu
240euros de matricula, abonar com a reserva de plaça. Pagament fraccionat en 10 mensualitats

Borsa de treball

Posem a la disposició de tots els nostres alumnes el servei de Borsa de Treball.

Professorat

Gaudir de la docencia es una de les principals aptituts que exigim al nostre professorat. Tots els nostres professors son professionals en actiu, per a que puguin aportar una visió teorica i pràctica per a millorar la formació dels nostres alumnes. Any rere any ampliem fronteres amb professors de diferents nacionalitat que aporten noves tècniques i terapies. Actualment disposem d'un equip de mes de 70 profesionals treballant sota un mateix objectiu: formar alumnes de qualitat.
Campus i seus: ISMET - Institut Superior de Medicines Tradicionals
ISMET - INSTITUTO SUPERIOR DE MEDICINAS TRADICIONALES
Floridablanca, 18-20 08015 Barcelona
Cursos més populars
X