"Les Roches" Universitat d'Alta Direcció Hotelera -Marbella

Grau en Administració i Alta Direcció Hotelera (en anglès)

"Les Roches" Universitat d'Alta Direcció Hotelera -Marbella

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
7 Semestres
  • Marbella (Màlaga)

Descripció

Gestió de Resorts.

Direcció d'Esdeveniments

Emprenedors i Gestors de PIMES

Direcció estratègica de Recursos Humans
Durada: 3'5 anys (7 semestres)

Semestres teòrics: 5

Semestres Pràctics: 2 (de 5 a 6 mesos cadascun)

Convocatòries: gener juliol i octubre

Edat mínima: 18 (o que els compleixin al llarg de l'any)

Titulació d'accés: Batxillerat, CFGS, A-Levels, Abitur o equivalent

Nivell d'Anglès: TOEFL 500, IELTS 5.0 o First Certificate CAcreditacions:

New England Association of Schools and Colleges (NEASC)

Reconeixement de les autoritats cantonals suïsses

Veure més

Temari del curs

Primer Semestre: Aprèn a servir avui per dirigir bé demà
Durant el primer any a l'escola, l'estudiant es familiaritza amb el servei al client: la moderna restauració, les diferents i sofisticades tècniques de menjador, tast de vins, bar, organització i servei de banquets. Perfecciona idiomes, aprèn programes informàtics d'última generació i s'inicia en el complex món de la indústria hotelera internacional.
 
Segon Semestre: Una carta decisiva per a un director d'hotel
En el segon any, l'alumne es submergeix en l'apassionant món de la restauració, tant en l'aprenentatge del complex art de la cuina,-de les diferents cuines del món-, com en el coneixement de les pautes i protocols gastronòmics internacionals, noves tecnologies i gestió econòmica d'aliments i begudes. Completa la seva formació amb la gestió de Recursos Humans, per coordinar adequadament els diferents grups de professionals integrats en aquest petit univers que és un hotel. Un nou semestre de pràctiques permetrà experimentar en la realitat empresarial tot el que s'ha estudiat fins aquí.

 

Tercer Semestre: Període de Pràctiques - 5/6 Mesos
Estada de pràctiques en un hotel o establiment hoteler nacional o internacional (restaurant, companyia de càtering, etc.). El període de pràctiques completa el primer any del programa i es realitzarà en les àrees relacionades amb les assignatures estudiades durant el semestre acadèmic. L'estudiant realitzarà les seves pràctiques en un lloc operacional dins dels departaments que estan en contacte directe amb el client, d'un establiment hoteler nacional o internacional. L'establiment hoteler es responsabilitzarà d'ampliar els coneixements i aptituds adquirits durant el primer semestre acadèmic a l'Escola.
 

El període de pràctiques serà supervisat i avaluat a través dels informes rebuts per part de l'estudiant i de l'establiment hoteler. Es recomana a l'estudiant la selecció de la destinació on realitzar les seves pràctiques segons la llengua que necessiti perfeccionar.


Quart Semestre: Gestionar bé un hotel és rendibilitzar l'excel·lència
En el segon any, es pretén que l'estudiant assoleixi el màxim nivell de competència en totes les operacions a les quals s'hagi d'enfrontar un director d'Hotel. En finalitzar el cinquè semestre, l'estudiant està capacitat per assumir la responsabilitat i assumir les funcions directives i administratives dels principals departaments d'un establiment hoteler nacional o internacional. Les assignatures abasten temes operacionals però emfatitza els principis de gestió i supervisió departamental. Assignatures com Màrqueting Hoteler, Control de Costos, Gestió d'Aliments i Begudes, Comptabilitat Hotelera, Manteniment, etc., Contemplen la formació del futur executiu.
 
 

Cinquè Semestre: Període de Pràctiques: 5/6 Mesos
Estada de pràctiques en un establiment hoteler nacional o internacional (restaurant, companyia de càtering, etc.) Dels que col · laboren amb el nostre programa. Un segon període de pràctiques a la indústria per a facilitar la immersió laboral de l'alumne.

El període de pràctiques es realitzarà en les àrees relacionades amb les assignatures estudiades durant els semestres acadèmics previs. L'estudiant realitzarà les seves pràctiques en un lloc operacional a la cuina, rebosteria, governanta, recepció, o lloc administratiu d'un establiment hoteler nacional o internacional o restaurant. L'establiment hoteler es responsabilitzarà d'ampliar els coneixements i aptituds adquirides durant el cinquè semestre acadèmic a l'Escola. El període de pràctiques serà avaluat a través dels informes rebuts per part de l'estudiant i de l'establiment hoteler.

 

El període de pràctiques serà supervisat i avaluat a través dels informes rebuts per part de l'estudiant i de l'establiment hoteler. Es recomana a l'estudiant la selecció de la destinació on realitzar les seves pràctiques segons la llengua que necessiti perfeccionar per semestres subsecuentes.
 

Diploma en Alta Direcció d'Hotel: Els estudiants que cessin el programa del títol Universitari en Administració Hotelera (BBA - Hospitality) en finalitzar el 5è semestre hauran de completar un període de pràctiques addicional de sis mesos per obtenir el Diploma en Alta Direcció d'Hotel. Aquest període addicional de pràctiques es podrà realitzar després de completar el tercer semestre en lloc del cinquè sota prèvia aprovació de la direcció acadèmica.
 
 

Semestres 6 & 7: Gestió i Administració d'Empreses Hoteleres
El títol Universitari en Administració Hotelera culmina amb dos semestres acadèmics impartits íntegrament en anglès. L'últim any té un enfocament més ampli i estratègic pel que fa al desenvolupament individual de l'alumne i emfatitza el desenvolupament de les seves habilitats en termes de presentacions, mètodes d'investigació, reunions i debats. Els estudiants amplien les aptituds gerencials tècniques i operacionals adquirides prèviament, abastant assignatures com màrqueting estratègic, direcció financera, planificació i desenvolupament de recursos humans, així com assignatures d'educació general i cursos especialitzats segons l'especialitat del programa triada.
 

Els 2 últims semestres del programa estan dissenyats perquè els alumnes desenvolupin habilitats analítiques i conceptuals per a la presa informada de decisions. Examina i desenvolupa els coneixements i habilitats directives necessàries per accedir a llocs de responsabilitat en la indústria hotelera i turística. L'programa preveu assignatures operacionals, educació general i cursos especialitzats de gestió com ara: Direcció, Gestió i Desenvolupament de Recursos Humans, Màrqueting Estratègic Internacional, Gestió Financera Hotelera, Literatura Anglesa, Sistemes Informàtics de Gestió, Mètodes d'Investigació, etc.
 

A més de les assignatures comunes, durant el 7è semestre els estudiants cursaran les assignatures d'una de les especialitats de grau elegides com ara: Gestió de Club de Golf, Turisme Internacional, Yield & Revenue Management, Principis de la Propietat a Temps Compartit ("Timeshare ") i Gestió d'un Spa o Spa Hotel & Resort.
 
 

El títol Universitari en Administració Hotelera * (BBA - Hospitality) és la millor opció per a aquells estudiants que vulguin accedir a llocs executius en empreses hoteleres i turístiques a nivell mundial o iniciar-se en el món empresarial en general i ofereix accés a estudis de postgrau.
Veure més

Destinataris

Alumnes amb batxillerat, cicles formatius de grau superior, A-levels o equivalent o, alumnes d'altres escoles d'hoteleria / turisme que desitgin realitzar una transferència de crèdits.

Requisits

Batxillerat, CFGS, A-Levels.
Nivell d'anglès: First Certificate, IELTS 6.0, TOEFL 61 IBT

Prova d'accés

Nivell d'anglés.
Entrevista personal.

Idiomes en què s'imparteix

Íntegrament en anglès

Tipus d'avaluació

Contínua

Places

25

Data Límit:

Termini de matrícula: 12 juliol 2015

Durada

3'5 anys

Lloc on s'imparteix el curs

Campus a: Marbella, Bluche-Suïssa i Shanghai.

Titulació obtinguda

Direccio Hotelera Internacional (amb una especialització a escollir)

Perspectives laborals

Inserció laboral del 89%

Promocions

Es pot sol·licitar beca parcial.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Administració i Alta Direcció Hotelera (en anglès)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Administració i Alta Direcció Hotelera (en anglès)