Descripció

El programa va dirigit a totes les persones que vulguin convertir-se en intèrprets, utilitzant la dansa com a vehicle d'expressió, i estiguin interessades a explorar els camins que els portin a dibuixar a l'aire les seves idees, i transmetre els seus sentiments. Que tinguin en la seva faceta creativa com a primera destinació, el moviment i el ritme.És un programa altament pràctic, pensat per a aquells i aquelles estudiants que vulguin ser professionals de la dansa, com a intèrprets, coreògrafs o professors d'aquesta disciplina artística. El grau està pensat en definitiva, per a aquelles persones que creguin en el valor de l'acció al servei de les idees.També s'integra en el programa la preparació per a l'accés a la professió des del punt de vista empresarial, de manera que s'ajuda a que els propis projectes puguin veure la llum i es transformin en realitats, que permetin integrar-se al món de la dansa mitjançant les diverses sortides professionals que ens ofereix. Volem que cada alumne descobreixi en si mateix totes les seves possibilitats, i posant-les a prova, doni resposta a les seves aspiracions.

Veure més

Destinataris

El programa va dirigit a totes les persones que vulguin convertir-se en intèrprets, utilitzant la dansa com a vehicle d'expressió, i estiguin interessades a explorar els camins que els portin a dibuixar a l'aire les seves idees, i transmetre els seus sentiments. Que tinguin en la seva faceta creativa com a primera destinació, el moviment i el ritme.És un programa altament pràctic, pensat per a aquells i aquelles estudiants que vulguin ser professionals de la dansa, com a intèrprets, coreògrafs o professors d'aquesta disciplina artística. El grau està pensat en definitiva, per a aquelles persones que creguin en el valor de l'acció al servei de les idees.

Veure més

Requisits

Vies d'accés:

• Títol de batxillerat de l'estat espanyol o equivalent d'altres països.

• Títol de formació professional de l'estat espanyol o equivalent d'altres països.

• Títol de formació professional de grau mitjà més experiència professional contrastada.

• Alumnes internacionals amb diploma de nivell 3 Edexcel.Requisits específics:

• Entrevista personal. Presencial, per skype o telèfon, depenent de cada cas.

• Formulari de sol·licitud i dossier de presentació que reflecteixi experiència prèvia i altra documentació de suport que resumeixi els projectes actuals i futurs. El dossier de presentació ha de ser virtual i pot contenir elements com gravacions (àudio / vídeo), links a YouTube, Sound Clound, Instagram, Vimeo, etc. També es poden incloure fotografies, vis, CV / Résumé, blocs, pàgines web, captures o escàner d'informació impresa (retalls de premsa, revistes, fullets, pòsters, correspondència professional), plans de projectes actuals o futurs, MP3s, vídeos i qualsevol altra documentació que es consideri rellevant.Prova d'accés:

Properament es donaran a conèixer les dates de les proves d'accés de continguts:

• Col·locació corporal

• Flexibilitat

• Musicalitat

• Coordinació

• Agilitat: corporal i mental


 
Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Data Límit:

Període d'inscripció obert fins a finals de setembre de 2017.

Durada

3 anys, de setembre / octubre a juny.

Lloc on s'imparteix el curs

ESART Campus Barcelona

Titulació obtinguda

Grau de Dansa BA (Hons) Dance by Bath Spa University-.
Diploma Superior en Arts Escèniques Pearson BTEC LEVEL 5 HND in Performing Arts.

Avantatges del curs

Els aspirants disposaran de servei de vestuari i dutxes.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Dansa

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos