La Salle

Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques

La Salle

Descripció


Les demandes del segle vint-requereixen entendre les característiques del món actual i apreciar els deures i responsabilitats implícites en un món dinàmic i multicultural. La nostra metodologia aplica la teoria a la pràctica i proporciona als alumnes l'oportunitat d'aprendre noves tecnologies. També desperta la consciència sobre les consideracions ètiques inherents a un món dels negocis en constant canvi. Aquestes consideracions són essencials per a l'èxit en l'entorn dels negocis i les relacions socials.


El Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques és un programa que proporciona als alumnes una base sòlida de coneixements i competències que requereix el món dels negocis en l'actualitat, global i tecnològicament sofisticat.


Temari del curs

El Programa d'Administració d'Empreses proporciona als alumnes una experiència educativa de pre-grau, a nivell personal i professional. El programa inclou:
Comprensió de l'entorn actual dels negocis.
Apreciació del paper dels negocis a la societat
Coneixement i experiència de les diferències interculturals
Desenvolupament de tècniques de recerca i habilitats analítiques en un entorn multidisciplinari
Promoció d'habilitats interpersonals i de treball en equip
Experiència pràctica del món laboral i la creació d'una xarxa de contactes
L'oportunitat d'estudiar en un altre país
Especialitzacions d'Estudis
Els estudiants tenen l'oportunitat d'especialitzar els seus estudis amb l'elecció d'una sèrie d'assignatures optatives que tenen una mirada en profunditat a les principals forces impulsadoras darrere de diferents àrees.
 
digital Màrqueting
El màrqueting ha canviat radicalment amb les xarxes digitals. En aquesta especialització et formaràs per treballar com a especialista en Màrqueting, amb una visió global i estratègica, incorporant a les estratègies i mitjans tradicionals els mitjans on line. Seràs expert en la utilització de mitjans digitals per de nir estratègies i plans de màrqueting que incorporin diferents canals d'internet com són xarxes socials, webs, ràdios online, plataformes de vídeo i televisió, Apps per smart phones, blocs, fòrums, etc.
 
digital Entrepreneurship
Desenvoluparàs les competències d'un emprenedor per identificar i avaluar noves oportunitats de negoci, amb una visió global que et permetrà planificar i executar totes les fases de la creació d'un negoci en un entorn d'incertesa extrema. Amb metodologies innovadores i de la mà d'emprenedors, t'ajudarem a desenvolupar la teva imaginació, creativitat, hàbits d'experimentació i valors imprescindibles en la societat del coneixement en què vivim.
 
digital Economy
L'economia digital de ne un nou sistema sociopolític i econòmic i serà la causa del creixement de l'economia en les pròximes dècades.
En aquesta menció et formaràs en microeconomia, macroeconomia, teoria de l'Organització i de l'Administració, però amb una enfocament internacional i actual que et permetrà també preveure l'impacte de l'economia digital a les decisions de localització, mida, estructura organitzativa i relacions amb altres empreses, en l'estructura dels mercats, en la política de preus, etc.
 
Sports Management
La naturalesa única dels esports i la seva complexitat requereixen una gestió diferencial. Les organitzacions i la indústria esportiva constitueixen un dels sectors de major potencial econòmic a nivell internacional i es necessiten professionals especialitzats en la gestió. En aquesta menció et prepararàs per dirigir, a nivell nacional i internacional nacional, organismes, clubs, entitats i empreses del sector esportiu i liderar l'organització de grans esdeveniments esportius.
Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Anglès, Castellà

Places

210

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques