Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs

Descripció

En el CITM (Centro de la Imagen y la Tecnología Multimedia de la UPC) t'ensenyarem a conceptualitzar, dissenyar, desenvolupar i programar videojocs i continguts orientats a l'entreteniment interactiu per a diferents plataformes i xarxes socials.

El pla d'estudis del Grau oficial en Disseny i Desenvolupament de Videojocs, s'ha creat perquè l'estudiantat adquireixi competències relacionades amb la creació de videojocs i continguts orientats a l'entreteniment interactiu, la base científica de les tecnologies implicades, l'art, el disseny i l'animació 2D i 3D, la indústria i el sector dels videojocs.
A més, l'estudiant a desenvolupar altres valors i competències genèriques, com la capacitat d'aprendre, la capacitat de prendre decisions, la creativitat, la sensibilització en relació amb qüestions mediambientals i de desenvolupament sostenible.

Requisits

Els estudis que permeten l'accés a aquesta titulació oficial són: Batxillerat en qualsevol modalitat i les PAU. Prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. Cicles formatius de grau superior. FPII. Estudis corresponents a sistemes educatius en què s'aplica l'article 38.5 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació. Convalidació d'estudis universitaris estrangers (continuació dels mateixos estudis).

Durada

4 años

Perspectives laborals

Si curses el Grau oficial en Disseny i Desenvolupament de Videojocs podràs desenvolupar la teva carrera professional, tant en empreses del sector com de forma autònoma, en àmbits com: Disseny gràfic i artístic per a jocs digitals. Programació i desenvolupament de videojocs. Animació 2D i 3D per a nous productes d'entreteniment interactiu. Edició i distribució de videojocs.

Preu

6360 €
Precio: 106;/ECTS (6.360; por año académico de 60 créditos).

Lloc on s'imparteix el curs

Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia C/ de la Igualtat 33 08222 Terrassa
Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs
Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia. CITM-UPC
Campus i seus: Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia. CITM-UPC
Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia. CITM-UPC
C. de la Igualtat, 33 08222 Terrassa (Barcelona)
Cursos més populars
X