Informació del curs
Descripció
Per què estudiar aquest grau:
Per obtenir una titulació completament enfocada a les necessitats del sector agroalimentari actual.
Per participar en un mètode d'aprenentatge únic que potenciarà les teves aptituds i capacitats.
Per convertir-te en un enginyer o enginyera capaç, versàtil i resolutiu; valors necessaris en la teva carrera professional.
Per formar part d'una escola on la investigació en enginyeria agroalimentària té una importància estratègica.
Per tenir accés al programa de pràctiques empresarials en les empreses més importants del sector agroalimentari i altres empreses d'alta tecnologia.
Objectius Grau Enginyeria Agroalimentària
Donar resposta a la creixent demanda de professionals de l'àmbit agroalimentari com a conseqüència de la importància que té aquest sector en l'economia global del segle XXI.
Formar professionals experts en la tecnologia i processament de productes agroalimentaris, en el disseny, càlcul i manteniment d'equips i instal · lacions, en la gestió mediambiental, en l'enginyeria d'obres i projectes d'indústries agroalimentàries i en la gestió de la qualitat i seguretat alimentària. Professionals amb habilitats per dur a terme tasques de direcció i lideratge en les empreses del sector.
Formar professionals competitius i amb capacitat d'adaptació davant dels nous reptes que es plantegen en el sector agroalimentari: crisi energètica, augment del potencial dels països en vies d'industrialització, etc.
Garantir i assegurar la formació continuada dels futurs professionals de l'enginyeria agroalimentària per potenciar i reforçar la recerca i la innovació de les empreses.
Requisits d'accés: L'accés al GRAU és, prioritàriament, els següents:
Alumnes provinents de batxillerat:
Fase general de les PAU i, si s'escau, l'específica amb les matèries de modalitat adscrites la branca d'enginyeria i arquitectura.
Alumnes provinents de cicles formatius de grau superior:
Si escau, fase específica de les PAU amb les matèries de modalitat adscrites a la branca d'enginyeria i arquitectura.
Alumnes majors de 25 anys:
Prioritàriament les persones que superin les proves d'accés per a majors
de 25 anys amb les matèries adscrites a la branca d'enginyeria i arquitectura.
Cicles Formatius de Grau Superior. Famílies professionals:
Agrària
Arts Gràfiques
Arts i Artesanies
Edificació i Obra Civil
Electricitat i Electrònica
Energia i Aigua
fabricació Mecànica
Fusta, Moble i Suro
Imatge i so
Informàtica i Comunicacions
Instal · lació i Manteniment
Maritimopesquera
química,
Tèxtil, Confecció i Pell
Transport i manteniment de vehicles
Vidre i ceràmica
indústries alimentàries
indústries extractives
Proves d'accés per a majors de 25 anys.
Matèries adscrites a l'opció d'accés d'Enginyeria i Arquitectura
Per obtenir una titulació completament enfocada a les necessitats del sector agroalimentari actual.
Per participar en un mètode d'aprenentatge únic que potenciarà les teves aptituds i capacitats.
Per convertir-te en un enginyer o enginyera capaç, versàtil i resolutiu; valors necessaris en la teva carrera professional.
Per formar part d'una escola on la investigació en enginyeria agroalimentària té una importància estratègica.
Per tenir accés al programa de pràctiques empresarials en les empreses més importants del sector agroalimentari i altres empreses d'alta tecnologia.
Objectius Grau Enginyeria Agroalimentària
Donar resposta a la creixent demanda de professionals de l'àmbit agroalimentari com a conseqüència de la importància que té aquest sector en l'economia global del segle XXI.
Formar professionals experts en la tecnologia i processament de productes agroalimentaris, en el disseny, càlcul i manteniment d'equips i instal · lacions, en la gestió mediambiental, en l'enginyeria d'obres i projectes d'indústries agroalimentàries i en la gestió de la qualitat i seguretat alimentària. Professionals amb habilitats per dur a terme tasques de direcció i lideratge en les empreses del sector.
Formar professionals competitius i amb capacitat d'adaptació davant dels nous reptes que es plantegen en el sector agroalimentari: crisi energètica, augment del potencial dels països en vies d'industrialització, etc.
Garantir i assegurar la formació continuada dels futurs professionals de l'enginyeria agroalimentària per potenciar i reforçar la recerca i la innovació de les empreses.
Requisits d'accés: L'accés al GRAU és, prioritàriament, els següents:
Alumnes provinents de batxillerat:
Fase general de les PAU i, si s'escau, l'específica amb les matèries de modalitat adscrites la branca d'enginyeria i arquitectura.
Alumnes provinents de cicles formatius de grau superior:
Si escau, fase específica de les PAU amb les matèries de modalitat adscrites a la branca d'enginyeria i arquitectura.
Alumnes majors de 25 anys:
Prioritàriament les persones que superin les proves d'accés per a majors
de 25 anys amb les matèries adscrites a la branca d'enginyeria i arquitectura.
Cicles Formatius de Grau Superior. Famílies professionals:
Agrària
Arts Gràfiques
Arts i Artesanies
Edificació i Obra Civil
Electricitat i Electrònica
Energia i Aigua
fabricació Mecànica
Fusta, Moble i Suro
Imatge i so
Informàtica i Comunicacions
Instal · lació i Manteniment
Maritimopesquera
química,
Tèxtil, Confecció i Pell
Transport i manteniment de vehicles
Vidre i ceràmica
indústries alimentàries
indústries extractives
Proves d'accés per a majors de 25 anys.
Matèries adscrites a l'opció d'accés d'Enginyeria i Arquitectura
Temari
Créditos ECTS: 240
Formació bàsica 69
obligatoris 138
optatius 9
Treball fi de grau 12
Pràctiques externes 12
Places de nou ingrés 30
Treball fi de grau:
Es tracta d'un exercici original que s'ha de fer individualment i presentar-lo davant un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l'àmbit de les tecnologies de l'Enginyeria Agrícola de caire professional en el qual se sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis.
Formació bàsica 69
obligatoris 138
optatius 9
Treball fi de grau 12
Pràctiques externes 12
Places de nou ingrés 30
Treball fi de grau:
Es tracta d'un exercici original que s'ha de fer individualment i presentar-lo davant un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l'àmbit de les tecnologies de l'Enginyeria Agrícola de caire professional en el qual se sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis.
Destinataris
Alumnes als quals van dirigits aquests estudis
Alumnes amb interès per la química, la física, les matemàtiques i la informàtica que desitgin adquirir una sòlida formació com a enginyers.
Alumnes amb interès per la química, la física, les matemàtiques i la informàtica que desitgin adquirir una sòlida formació com a enginyers.
Durada
240 ECTS
Grau Enginyeria Agroalimentària
Campus i seus: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (URV)
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (URV)
43007
Tarragona
Cursos més populars