Grau en Enginyeria Alimentària (ESAB-UPC)

Informació del curs
Descripció
Si decideixes cursar el Grau en Enginyeria Alimentària, que t'habilita per a l'exercici de la professió regulada d'enginyer / a tècnic / a agrícola, adquiriràs els coneixements vinculats amb la tecnologia i el processament de productes agroalimentaris. També aprendràs els mecanismes de control de qualitat i seguretat dels aliments i de disseny de nous productes alimentaris.
Aquest grau et donarà accés, entre altres, als màsters universitaris de l'àmbit de l'Enginyeria de Biosistemes, prèvia admissió per part de l'òrgan responsable del màster. També podràs enfocar la teva carrera professional cap al món de la recerca fent un doctorat.
Aquest grau et donarà accés, entre altres, als màsters universitaris de l'àmbit de l'Enginyeria de Biosistemes, prèvia admissió per part de l'òrgan responsable del màster. També podràs enfocar la teva carrera professional cap al món de la recerca fent un doctorat.
Durada
4 anys
Grau en Enginyeria Alimentària (ESAB-UPC)
Campus i seus: Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Agrícola de Barcelona (ESAB - UPC)
Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Agrícola de Barcelona (ESAB - UPC)
Campus del Baix Llobregat, edifici D4, Av. del Canal Olímpic, s/n
08860
Castelldefels
(Barcelona)
Cursos més populars
Sol·licita informació