La Salle - URL

Doble Titulació de Grau en Enginyeria Informàtica + Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques

La Salle - URL

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
  • Barcelona

Descripció

La Salle Campus Barcelona t'ofereix la doble titulació entre l'àmbit de l'Enginyeria TCI i l'àmbit de la Direcció d'Empreses. Aquesta doble titulació de grau permet als alumnes finalitzar els estudis universitaris, en 5 anys i mig acadèmics, amb dos títols oficials de grau.

El disseny d'aquesta doble titulació permet als alumnes cursar dues titulacions que es completen i, per tant, aporten a l'estudiant un enfocament global i interdisciplinarioque els obre moltes oportunitats professionals: les pròpies de cada un dels graus cursats i les especials de perfils que tenen o coneixement mixt de les dues àrees.

Les dobles titulacions exigeixen a l'alumne un esforç superior al que realitza un alumne que en 4 anys (240 crèdits ECTS) cursa i supera un únic grau. Per tant, s'adrecen a alumnes amb un alt rendiment acadèmic procedents del batxillerat científic-tecnològic que, durant el procés d'admissió, han d'acreditar amb el seu expedient acadèmic dels darrers cursos.

Els graus en Direcció d'Empreses i i Enginyeria Informàtica apareixen entre els graus amb més projecció laboral pels propers anys. Tan sols per a l'any 2016 es preveuen més de 700.000 vacants en el sector de les TIC a la Unió Europea.

Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Realitzar una doble titulació del grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques i d'Enginyeria Informàtica et prepara per a un nou perfil professional que et farà més competitiu en el mercat laboral i et capacitarà per a ocupar lloc de treball de direcció d'empreses i cobrir els nois perfils professionals que el mercat laboral mundial està adquirint.

Requisits

Pots accedir a aquest Grau:

Des del Batxillerat, un cop superades les Proves d'Accés a la Universitat.

Des Cicles Formatius de Grau Superior.

Si estàs cursant una titulació universitària que no has finalitzat i vols continuar a La Salle (trasllat d'expedient).

Si ja tens una titulació universitària.

Si has fet la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Si ets alumne de la Unió Europea o d'algun dels països amb els quals s'hagin subscrit acords internacionals aplicables en aquest cas; has de complir els requisits acadèmics exigits en el sistema educatiu del país en què estàs estudiant per accedir a la Universitat i tramitar la homologació de la Prova d'Accés a la Universitat a la UNED

Veure més

Metodologia

Els alumnes cursaran la doble titulació alternant assignatures dels dos àmbits, enginyeria i direcció d'empreses, en grups reduïts i emprant els idiomes de castellà i anglès. L'enfocament d'aquest doble programa és molt pràctic amb una metodologia diferencial, basada en escenaris, desenvolupant projectes reals d'empreses. Els alumnes cursaran la doble titulació alternant assignatures dels dos àmbits, enginyeria i direcció d'empreses, en grups reduïts i emprant els idiomes de castellà i anglès. L'enfocament d'aquest doble programa és molt pràctic amb una metodologia diferencial, basada en escenaris, desenvolupant projectes reals d'empreses.

Idiomes en què s'imparteix

Anglès i català.

Durada

Inici: 04/09/2017.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Objetius

La doble titulació del Grau en Enginyeria Informàtica i el Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques de La Salle BCN té l'objectiu de formar els professionals directius i tecnològics del futur capaços de liderar activitats de direcció empresarial, assessorament d'entitats, activitats d'implementació de sistemes informàtics que resolguin matèries de tractament de la informació d'una empresa o organització, tant en el seu àmbit global com en les diferents àrees funcionals.

Al mercat laboral se sol·liciten perfils amb una gran capacitat analítica i habilitats de gestió que treballin com a responsables de departaments estratègics per a la companyia (financer, recursos humans, vendes i Markeing, distribució i comerç, etc.) o com a alts càrrecs directius, entre altres llocs dins de l'organigrama de l'empresa.

El desenvolupament de les tecnologies de la informació i el seu impacte en tots els sectors professionals i en totes les àrees funcionals ha fet que la revista Forbes situés en el 2015 6 empreses tecnològiques entre les primeres 10 marques més poderoses del món amb el següent ordre: Apple , Microsoft, Google, Coca-cola, IBM, McDonald 's, Samsung, Toyota, General Electrics i Facebook. I, entre la 11a i la 20a posició d'empreses més poderosos del món va situar a 5 empreses més tecnològiques: Amazon.com, at & t, CISCO, Intel i Oracle.

Titulació obtinguda

Grau Universitari de La Salle - Universitat Ramon LLull.

Perspectives laborals

Nous perfils professionals mixtes basats en la tecnologia i la direcció d'empreses són: Data Scientist. Expert en Big Data i Business Intelligence. Especialista en desenvolupament de negoci i aplicacions IOT - Internet de les Coses. Expert en Gestió documental i digitalització de processos. Experts en desenvolupament d'aplicacions d'intel·ligència col·lectiva. Experts en disseny d'eines d'analítica social per extreure crèdit comercial dels hàbits, opinions i tendències de consum detectats en el món 2.0. Desenvolupament de productes en empreses del sector de les TIC. Direcció general, especialment en empreses amb ús intensiu d'ells TIC Consultoria en àmbits de les tecnologies de la informació i ERP. Àrea de Màrqueting / comercial per a l'aplicació de la tecnologia com a factor diferencial en les accions de Màrqueting i comercial. Direcció tecnològica en empreses (desenvolupament d'aplicacions o responsable de sistemes de seguretat tecnològica).

Avantatges del curs

La Salle BCN - Universitat Ramon Llull és l'única universitat privada que ofereix la Doble Titulació d'Enginyeria i Direcció d'Empreses de Catalunya. En només 5 anys i mig pots obtenir dos títols universitaris oficials. La diferència entre cursar els dos graus per separat i la doble titulació d'aquests mateixos graus en 5 cursos i mig, suposa una reducció de 88 ECTS i la possibilitat de fer els 2 TFG (Treballs de Final de Grau) basats en un tronc comú. A la Salle BCN, el 100% dels titulats treballen en finalitzar els seus estudis i un 60% dels nostres alumnes acaben contractats a les empreses on han realitzat les pràctiques. El programa s'adapta al perfil necessari per a les organitzacions i entitats del futur. Un perfil interdisciplinari amb projecció i alt nivell d'ocupació.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Doble Titulació de Grau en Enginyeria Informàtica + Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Doble Titulació de Grau en Enginyeria Informàtica + Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques