Descripció

Per què estudiar aquest grau:

Per la creixent demanda de professionals en aquest camp.

     
Per obtenir una titulació enfocada a les necessitats de la realitat professional.

     
Per participar en un mètode d'aprenentatge únic que potenciarà les teves aptituds i capacitats.

     
Per convertir-te en un enginyer o enginyera capaç, versàtil i resolutiu; valors necessaris en la teva carrera professional.

     
Per formar part d'una de les escoles líders en projectes d'investigació en el món de l'enginyeria química.

     
Per tenir accés al programa de pràctiques empresarials en les empreses més importants del sector químic.

     
Per haver estat reconegut externament seu model educatiu per diferents agents externsObjectius del Grau d'Enginyeria QuímicaFormar professionals experts en la concepció, càlcul, disseny, construcció i operació d'instal · lacions o equips en què la matèria experimenta un canvi d'estat, contingut, energia o composició *Proveir professionals amb capacitats per dur a terme tasques en què intervinguin processos fisicoquímics i de bioenginyeria en el sector químic, petroquímic, farmacèutic, mediambiental, etc

* Segons definició d'enginyer / a químic / a del Consell d'Universitat.Requisits d'accés: L'accés al GRAU es pot fer, prioritàriament, per les següents vies:Alumnes provinents de batxillerat:Fase general de les PAU i, si s'escau, l'específica amb les matèries de modalitat adscrites la branca d'enginyeria i arquitectura.Alumnes provinents de cicles formatius de grau superior:Si escau, fase específica de les PAU amb les matèries de modalitat adscrites a la branca d'enginyeria i arquitectura.Alumnes majors de 25 anys:Prioritàriament les persones que superin les proves d'accés per a majorsde 25 anys amb les matèries adscrites a la branca d'enginyeria i arquitectura.Cicles Formatius de Grau Superior. Famílies professionals:AgràriaArts GràfiquesArts i ArtesaniesEdificació i Obra CivilElectricitat i ElectrònicaEnergia i Aiguafabricació MecànicaFusta, Moble i SuroImatge i soInformàtica i ComunicacionsInstal · lació i MantenimentMaritimopesqueraquímica,Tèxtil, Confecció i PellTransport i manteniment de vehiclesVidre i ceràmicaindústries alimentàriesindústries extractivesProves d'accés per a majors de 25 anys.Matèries adscrites a l'opció d'accés d'Enginyeria i Arquitectura

Veure més

Temari del curs

Crèdits ECTS: 240

Formació bàsica: 63

Obligatoris: 135

Optatius: 18

Pràctiques externes: 12

Treball fi de grau: 12

Places de nou ingrés: 80

Treball fi de grau:
En l'últim curs es desenvolupen capacitats de síntesi i avaluació imprescindibles per assolir els nivells més alts en la investigació i desenvolupament, o en la direcció de projectes industrials. En particular, el Treball Fi de Grau s'enfoca a desenvolupar un projecte viable, en que el futur professional mostra capacitat global en la funció per a la qual ha estat preparat al llarg dels quatre anys de grau, i sap defensar davant un tribunal.
Veure més

Destinataris

Alumnes als quals van dirigits aquests estudisAlumnes amb interès per les matemàtiques, la física, la química, i la informàtica que desitgin adquirir una sòlida formació com a enginyers.

Durada

240 ECTS.

Perspectives laborals

Les sortides més importants són:

Indústries petroquímiques, agroalimentàries, farmacèutiques, construcció, farmacèutiques, papereres, electrònica i microelectrònica, polímers, biotecnologia, medi ambient, seguretat etc.
Administració.
Empreses d'enginyeria.
Exercici lliure de la professió. Treballar com a enginyer / a independent, que fa projectes per encàrrec.
Docència, en educació secundària.
Sector serveis i comercial.
Auditoria (energètica, ambiental, etc.).
Assessorament en nous projectes, inversions, etc.
Generació d'una empresa pròpia. El dinamisme dels enginyers químics els permet tenir prou idees i empenta per tirar endavant un negoci propi.
Estacions depuradores d'aigües residuals.
I encara que moltes altres ...

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau Enginyeria Química

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau Enginyeria Química