Descripció

La Salle va ser la primera universitat d'Espanya en oferir estudis universitaris d'Enginyeria Multimèdia (1996) i en oferir el primer i únic Grau oficial en Enginyeria Multimèdia de tot l'Estat (2008). Ens avalen més de 12 anys de formació i propagació dels nostres titulats / des per tot Europa. Els graduats / es en Enginyeria Multimèdia són excel · lents integradors tecnològics, capaços de decidir quines formes ha d'adoptar la tecnologia perquè sigui realment eficient en el seu paper mediador en el procés comunicatiu i creatiu. En la multimèdia hi ha molts ingredients a tenir en compte, tradicionalment aïllats en les seves disciplines respectives. La Multimèdia els unifica: Investigació i Concepte, Guió, Anàlisi de Públics Específics, Gestió de l'Experiència de l'Usuari / a (Usabilitat) així com Disseny, Creativitat, Tecnologia, Contingut Digital i Gestió.
Veure més

Temari del curs

semestre 1

Disseny i usabilitat I
àlgebra
càlcul
Business and Engineering
Introducció als ordinadors
Metodologia i tecnologia de la programació
electrònica bàsica

semestre 2

Disseny i usabilitat I
àlgebra
càlcul
Business and Engineering
Introducció als ordinadors
Metodologia i tecnologia de la programació
electrònica bàsica

semestre 3

gràfics I
Senyals i sistemes de transmissió
Bases de dades
Value Chain and Financial Economics
Estadística i anàlisi matemàtica
llenguatge Audiovisual
Disseny i usabilitat II
animació I
Disseny i programació orientats a objectes

semestre 4

Senyals i sistemes de transmissió
Bases de dades
Value Chain and Financial Economics
Estadística i anàlisi matemàtica
llenguatge Audiovisual
programació hipermèdia
Disseny i usabilitat II
animació I
Disseny i programació orientats a objectes

semestre 5

simulació Física
dramatúrgia Audiovisual
Project Management
Processament digital del senyal
Xarxes d'àrea local
gràfics II
Televisió digital I
Producció multimèdia I

semestre 6

realitat virtual
Organizational Management
Processament digital de la imatge
Xarxes d'àrea local
Fotografia digital
Producció multimèdia I
història Audiovisual
projectes web

semestre 7

videojocs
Producció multimèdia II
Entrepreneurship and innovation
televisió interactiva
Processament d'àudio i parla
animació II
pràctiques externes

semestre 8

videojocs
Corporate social responsibility
Treball final de grau
edició musical
tendències tecnològiques
Veure més

Destinataris

Gràcies a la característica transversal de la Multimèdia i la seva posició estratègica, els graduats / des apliquen els seus coneixements en qualsevol tipus de sector: mèdic, pel col · lectiu discapacitat, esportiu, cultural, educatiu, prevenció de riscos, recuperació de la memòria històrica, artístic , entreteniment o consultoria estratègica, entre molts altres.Alguns exemples de projectes punters són l'aplicació de diverses disciplines per reconstruir virtualment un edifici, simuladors quirúrgics basats en tecnologies de Realitat Virtual i Processament de la Imatge, un sistema d'audioguies mp3 adaptables a qualsevol dispositiu mòbil, gestors web que contribueixin a l'alfabetització digital de la població o mecanismes d'e-Business i màrqueting interactiu que es poden utilitzar en potents campanyes de màrqueting.


 

Es del Batxillerat, un cop superades les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).Des Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS).Si estàs cursant una titulació universitària que no has finalitzat i vols continuar-la a La Salle (trasllat d'expedient). En cas d'haver cursat estudis universitaris a l'estranger, has de poder convalidar un mínim de 30 crèdits o accedir via homologació del batxillerat i PAU a través de la UNED o via acreditació de la UNED si ets de l'EEES.Si ja tens una titulació universitària. En cas d'haver cursat estudis universitaris a l'estranger, has de poder convalidar un mínim de 30 crèdits o accedir via homologació del batxillerat i PAU a través de la UNED, via acreditació de la UNED si ets de l'EEES o via homologació del títol universitari a Espanya.Si has fet la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys o per a majors de 45 anys.Si ets alumne de la Unió Europea o d'algun dels països amb els quals s'hagin subscrit acords internacionals aplicables en aquest cas; has de complir els requisits acadèmics exigits en el sistema educatiu del país on estàs estudiant per accedir a la Universitat i tramitar la homologació de la Prova d'Accés a la Universitat (PAU) a la UNEDAquells alumnes que accedeixin al grau amb estudis parcials (o finalitzats cursats fora de l'estat espanyol, han de portar un certificat de la seva  universitat d'origen, conforme la seva titulació és oficial en el seu país.


Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en ingeniería multimedia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en ingeniería multimedia