Grau Mitjà en Tècnic en Cuina i Gastronomia

Barcelona Formación

Descripció

Si t'apassiona el món de la cuina i vols conèixer els processos d'elaboració el Curs en Tècnic en Cuina i Gastronomia, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Aquest curs et preparés per aconseguir la titulació oficial per treballar en restaurants i aconseguir un cicle mitjà de formació professional.

Temari

Mòdul 1. Ofertes gastronòmiques.
Mòdul 2. Reelaboració i conservació dels aliments.
Mòdul 3. Tècniques culinàries.
Mòdul 4. Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
Mòdul 5. Productes culinaris.
Mòdul 6. Postres en Restauració.
Mòdul 7. Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
Mòdul 8. Formació i Orientació laboral (FOL).
Mòdul 9. Empresa i iniciativa emprenedora.
Mòdul 10. Formació en centres.

Competències per a les quals et prepara el curs

Treball en equip, organització, coordinació de grup en una cuina, Gestió de temps, Gestió de despeses en una cuina, processos culinaris.

Destinataris

La formació va dirigida a totes aquelles persones que vulguin entrar en el món de la cuina i la restauració, ja sigui dins d'una cuina o en la gestió o creació d'un restaurant. Aquest curs es realitza de manera semipresencial i flexible, i tindràs a la teva disposició un tutor personal, un servei de consultes i materials d'aprenentatge. A més podràs realitzar pràctiques externes en centres en finalitzar la formació.

Requisits

Tenir 18 anys per al títol de tècnic.
Posseir el títol de graduat en educació secundària obligatòria per al títol de Tècnic. Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
Les persones que hagin cursat estudis en règim presencial oa distància, podran presentar-se a aquestes proves per a la superació dels mòduls professionals que tinguin pendents.
Durant un mateix curs acadèmic, un alumne no pot estar matriculat en el mateix mòdul professional a distància i en règim presencial, així com en les proves per a l'obtenció d'aquest.
En funció dels estudis que hagis cursat anteriorment, es podrà sol·licitar la convalidació de mòduls professionals un cop el participant s'hagi matriculat en la prova.
En el cas de complir amb els requisits per a accedir al mòdul de Formació en Centres de Treball, un cop matriculat també podran sol·licitar l'exempció total o parcial de l'FCT si compleix amb els requisits.

Metodologia

Tutories Presencials diàries. Exàmens Setmanals personalitzats. Exàmens de coneixement en finalitzar cada mòdul. Pràctiques. Seminaris.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Objectius

La formació té la finalitat de formar els seus alumnes en tècniques culinàries, elaboració de receptes i plats i en gestió d'empreses de restauració. Coneixeràs la diversitat d'ofertes gastronòmiques, et formessis en tècniques de reelaboració d'aliments. Aprendràs els processos bàsics de pastisseria i rebosteria, realització de postres i elaboració de l'oferta gastronòmica. El curs també et formés en gestió d'empreses i iniciativa emprenedora en restauració

Titulació obtinguda

Un cop finalitzada la teva formació, et lliurarem el teu diploma acreditant que has superat amb èxit tots els mòduls corresponents al teu titulació i t'informarem i formarem en tècniques de recerca de feina, aprendràs a realitzar i millorar el teu currículum, role play d'entrevistes laborals i et incorporaràs a la nostra borsa d'ocupació exclusiva per als nostres alumnes. Titulació Oficial de l'Estat, segons RD 942/2003

Pràctiques

Un cop superat amb èxit els mòduls teòrics tindràs l'oportunitat de realitzar 300 hores de pràctiques en centres laborals, restaurants, hotels, càterings.

Perspectives laborals

Hotels. Restauració. Bars i cafeteries. Pastisseries. Carnisseries, xarcuteries, peixateries, marisqueries, fruiteries. Botigues especialitzades en menjars preparats. Empreses d'emmagatzematge, envasat i distribució de productes alimentaris. Indústries agroalimentàries.

Promocions

Preus especials per a persones aturades majors de 18 anys.

Avantatges del curs

Tindràs l'oportunitat de realitzar pràctiques i tallers abans de finalitzar la teva part teòrica.

Borsa de treball

Un cop finalitzada la teva formació et formarem en tècniques de recerca de feina, aprendràs a realitzar i millorar el teu currículum, role play d'entrevistes laborals. T'enviarem ofertes d'ocupació

Professorat

Merc Martínez, Anna Sanchez.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Grau Mitjà en Tècnic en Cuina i Gastronomia
També et recomanem aquests cursos
X