Curs de Transport i Logística

Cicle formatiu de grau superior
Distància
1350 hores
Consulteu el preu

Descripció

Es busca personal qualificat en Transport i Logística, i pots ser tu.

El Transport i la Logística són presents en qualsevol sector: automòbil, tèxtil construcció, farmàcia ... Per això, la seva taxa de contractació és aproximadament del 80% *, a causa de l'altíssima demanda que tenen les empreses de treballadors qualificats. (SEPE, Estadístiques MEC).

Actualment, les empreses no són capaços d'omplir les vacants disponibles ja que no hi ha professionals formats per cobrir-les. A més, el sector de la logística seguirà creixent en 2016 i les millors expectatives d'increment de plantilla es centren en els departaments de transport, magatzem, compres i comercial.

El curs CEAC de Transport i Logística posa al teu abast la possibilitat d'exercir multitud de perfils professionals dins d'una empresa. Des tècnic de logística, passant per responsable de trànsit, fins operatiu de trànsit internacional.

Temari

Mòdul 1. Transport internacional de mercaderies.
Mòdul 2. Gestió econòmica i financera de l'empresa.
Mòdul 3. Logística d'emmagatzematge.
Mòdul 4. Gestió administrativa del comerç internacional.
Mòdul 5. Gestió administrativa del transport i la logística.
Mòdul 6. Comercialització del transport i la logística.
Mòdul 7. Logística d'aprovisionament.
Mòdul 8. Organització del transport de viatgers.
Mòdul 9. Organització del transport de mercaderies.
Mòdul 10. Projecte de transport i logística.

A més de:
Mòdul de Formació i Orientació Laboral (FOL), específic i genèric.
Curs d'anglès de quatre nivells d'English Today, amb una durada de 1.000h.

Competències per a les quals et prepara el curs

Realitzar la gestió documental d'una empresa de transport i logística. Prendre decisions relacionades amb la col·locació dels productes d'una empresa en el mercat exterior, mitjançant l'aplicació de les polítiques de producte, preu, comunicació i distribució més adequades. Dur a terme la logística d'aprovisionament, i determinar les necessitats materials, i programant la producció i la distribució, segons les demandes de l'empresa i l'oferta dels proveïdors. Descriure els organismes i entitats encarregades de la regulació del sector, els sistemes d'informació més eficaços per optimitzar les relacions comercials, i les barreres que imposen les autoritats, nacionals, internacionals i comunitàries, i que afecten les operacions d'importació i exportació. Explicar la normativa i les característiques dels sistemes de transport terrestre, aeri, fluvial i marítim que s'utilitzen per mobilitzar mercaderies i passatgers.

Metodologia

Metodologia a distància.

Pràctiques

Tindràs l'opció de realitzar pràctiques professionals de fins a 200 hores en destacades empreses del sector com DHL, Sertrans, Redyser, Renault Ginestar, cica- Scasur.

Perspectives laborals

Cap de trànsit d'empreses de transport de viatgers per carretera. Gerent de l'empresa de transport. Inspector de transport de viatgers per carretera. Cap d'estació d'autobusos. Gestor de transport per carretera. Comercial de serveis de transport per carretera. Gerent d'empreses de transport per carretera. Cap de circulació. Agent de transports. Agent de càrrega. Comercial de serveis de transport. Operador de transport porta a porta. Transitari. Consignatari de vaixells. Operador logístic. Cap de magatzem. Tècnic en logística del transport. Tècnic en logística inversa.

Preu

Consulteu el preu
98 euros al mes

Avantatges del curs

Realització de videoconferències durant el curs.
Curs de Transport i Logística
CEAC
Cursos més populars
X