La Salle - URL

Grau en Tècniques en Aplicacions Digitals i Interactives

La Salle - URL

Grau
Presencial
Oficial / Homologat

Descripció

El sector multimèdia està fortament consolidat i globalitzat. Les empreses i els estudis que estan vinculats a aquest entorn com l'animació, la producció i postproducció d'audiovisuals o els mons virtuals, són molt demandats al mercat.

El Grau en Tècniques d'Aplicacions Digitals i Interactives té per objectiu proporcionar coneixement en continguts relatius al disseny, la creativitat i la comunicació interactiva, així com en l'experiència d'usuari i els perifèrics interactius, tant importants per donar solucions a un nou mercat.

També es donen coneixements pel desenvolupament i la programació d'aplicacions mòbils i web, la programació per comunicar-se amb perifèrics o per generar efectes especials, a més d'una gran part d'electrotècnica que permet comunicar i donar experiència a l'usuari amb la màquina.

El Grau en Tècniques d'Aplicacions Digitals i Interactives es fonamenta en 4 blocs: el disseny de productes multimèdia, l'electrotècnia, la programació i la producció multimèdia.

L'alumne aprendrà a crear productes multimèdia en entorns reals i virtuals, i aplicables a qualsevol dispositiu o tecnologia multimèdia.

 
Veure més

Requisits

Pots accedir a aquest Grau:

  • Des del Batxillerat, un cop superades les Proves d'Accés a la Universitat.

  • Des de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS).

  • Si estàs cursant una titulació universitària que no has finalitzat i vols continuar a La Salle (trasllat d'expedient). En cas d'haver cursat estudis universitaris a l'estranger, has de poder convalidar un mínim de 30 crèdits o accedir via homologació de batxillerat i PAU a través de la UNED o via acreditació de la UNED si ets de l'EEES.

  • Si ja tens una titulació universitària. En cas d'haver cursat estudis universitaris a l'estranger, has de poder convalidar un mínim de 30 crèdits o accedir via homologació de batxillerat i PAU a través de la UNED, via acreditació de la UNED si ets de l'EEES o bé, via homologació del títol universitari a Espanya.

  • Si has fet la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys o per més grans de 45 anys.

  • Si ets alumne de la Unió Europea o d'algun dels països o amb els que s'hagin subscrit acords internacionals aplicables a aquest respecte, has de complir els requisits acadèmics exigits en el sistema educatiu del país, en el que estan estudiant, per accedir a la Universitat i tramitar la homologació de la Prova d'Accés a la Universitat (PAU) a la UNED.

  • Aquells alumnes que accedeixin al grau amb estudis parcials (o finalitzats) cursats fora de l'estat espanyol, cal que portin un certificat de la seva universitat d'origen, conforme la seva titulació és oficial en el seu país.Veure més

Metodologia

La Salle-URL está especializada en las tecnologías de la Información y la comunicación (TIC), en Multimedia, en Arquitectura, en Animación & VFX y en Gestión. Dispone en sus intalaciones de laboratorios pioneros, metodologías prácticas de aplicación inmediata y un campus virtual para la completa formación del alumnado.

Horari/Torn

De dilluns a divendres.

Durada

Data d'inici: 04/09/2017.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Objectius

El Grau en Tècniques d'Aplicacions Digitals i Interactives et formarà perquè siguis un professional del disseny de productes multimèdia, i et prepararà perquè desenvolupis tota la teva creativitat en aquest camp. Seràs un expert en la comunicació interactiva, així com en l'experiència d'usuari i els perifèrics interactius, tant importants per donar solucions a les necessitats del mercat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Tècniques en Aplicacions Digitals i Interactives

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Tècniques en Aplicacions Digitals i Interactives