Guia, Informació i Assistència Turística

Implika Barcelona

Descripció

El perfil del guia i informació especialitzat en turisme ofereix àmplies possibilitats professionals. Et ensenyarà tot el necessari per treballar com a guia en el sector del turisme, un dels més grans i importants al nostre país. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector turístic amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Assessorar i informar el turista. Guiar i assistir a viatgers. Informar i conduir a turistes i viatgers. Atendre contingències, imprevistos i queixes. Fomentar el respecte pel patrimoni cultural.

Destinataris

El curs està indicat per a aquelles persones que volen formar part del sector turístic i els interessen temes com la història, l'art, el patrimoni i la seva conservació, ...

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Durada

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur com a Guia, Informació i Assistència Turística.

Pràctiques

Podràs fer pràctiques en empreses.

Perspectives laborals

Guia local. Guia en emplaçaments d'interès cultural. Informador turístic. Empreses de consultoria turística. Agent de desenvolupament turístic.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Guia, Informació i Assistència Turística
També et recomanem aquests cursos
X