Hostessa i relacions públiques

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

L'interès i preocupació per tot allò que ofereixi una imatge correcta i un bon tracte als clients no deixa de generar el creixement d'aquesta professió. Aquest curs t'ensenya tot el necessari per treballar-hi. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector turístic amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Acollir, orientar i informar els clients. Donar suport i ajudar en el desenvolupament de qualsevol acte. Treballar seguint les normes de protocol. Tenir habilitats de comunicació. Realitzar activitats de relacions públiques i gestió d'esdeveniments.

Destinataris

Aquesta formació cobreix les necessitats de les persones interessades a treballar professionalment en esdeveniments i diferents actes, en contacte amb la gent i oferint una imatge adequada.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com Hostessa.

Pràctiques

Pràctiques tutelades garantides en empreses del sector.

Perspectives laborals

Empreses de transport de viatgers per mitjà aeri, marítim i terrestre. Negocis de relacions públiques en esdeveniments, festes, museus i congressos. Hotels. Mitjans de comunicació, televisions, ràdios ... Agències de viatges. Empreses de promoció comercial de viatges i serveis.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X