Implika Barcelona

Hostessa i relacions públiques

Implika Barcelona

Descripció

L'interès i preocupació per tot allò que ofereixi una imatge correcta i un bon tracte als clients no deixa de generar el creixement d'aquesta professió. Aquest curs t'ensenya tot el necessari per treballar-hi. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector turístic amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de:
Acollir, orientar i informar els clients. Donar suport i ajudar en el desenvolupament de qualsevol acte. Treballar seguint les normes de protocol. Tenir habilitats de comunicació. Realitzar activitats de relacions públiques i gestió d'esdeveniments.

Destinataris

Aquesta formació cobreix les necessitats de les persones interessades a treballar professionalment en esdeveniments i diferents actes, en contacte amb la gent i oferint una imatge adequada.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com Hostessa.

Perspectives laborals

Empreses de transport de viatgers per mitjà aeri, marítim i terrestre. Negocis de relacions públiques en esdeveniments, festes, museus i congressos. Hotels. Mitjans de comunicació, televisions, ràdios ... Agències de viatges. Empreses de promoció comercial de viatges i serveis.

Promocions

Tenim actives una sèrie de ajudes i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Hostessa i relacions públiques

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Hostessa i relacions públiques