Academia Meytaqui

Curs d'Hostessa de Vol

Academia Meytaqui

Curs
Presencial
Oficial / Homologat
  • Barcelona

Descripció

Curs homologat per AESA (Ministeri de Foment).

Assegura el teu futur professional amb aquest Curs d'Hostessa de Vol a Barcelona. Una professió en continu creixement i amb sempre més ofertes, gràcies al desenvolupament de l'aviació comercial dels últims anys i al nombre sempre més gran de compañas aèries

Vols ser una hostessa de vol?

Si t'agrada viatjar, conèixer gent i nous països i cultures, aprofita aquest curs d'hostessa de vol i comença el teu futur avui !.Tot això mentre et guanyes un excel·lent sou entre 2000 a 3000? / Mes i t'orientes cap a un futur laboral envejable!

Recorda que són obligatoris els estudis i l'acreditació del curs de hostessa de vol (Tripulant de Cabina de Passatgers) per treballar en aquesta apassionant professió.

Formant-amb el millor curs d'Hostesses i vol.


 


Veure més

Temari del curs

Part teòrica del curs:
Coneixements bàsics d'aviació
Factors humans
Meteorologia
Higiene, medicina aeronàutica i primers auxilis
Normativa
Operació normal, seguretat, emergència i supervivència
Mercaderies perilloses

Part pràctica del curs:
Aviació i meteorologia
Factors humans i CRM
Medicina aeronàutica, higiene i primers auxilis
Procediments d'evacuació i d'emergència
Apagat de foc i fum
Mercaderies perilloses
Supervivència en l'aigua i salvament
Veure més

Requisits

No es necessiten estudis de Batxiller, ni alçada.

Metodologia

El curs per hostesses de vol es realitza entre la nostra escola i estructures externes. Realitzem classes teòriques a les nostres aules i les classes de pràctiques en simuladors homologats de companyies aèries ia més som l'única escola per a auxiliars de vol que practiquem amb avió real en els Aeroports més importants. Els alumnes del curs d'hostessa de vol a Barcelona participen constantment en les classes teòriques i pràctiques. Realitzem exercicis i casos pràctics molt reals, el que motiva constantment la intervenció dels alumnes, i al seu torn proporciona als estudiants un immediat èxit professional. La qualitat del programa està garantida, ja que l'equip docent ha estat seleccionat rigorosament i té un gran reconeixement professional i pedagògic en el món de l'aviació civil.

Titulació obtinguda

Títol oficial d'hostessa de vol homologat per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) del Ministeri de Foment.

Avantatges del curs

Som l'única escola per a auxiliars de vol que practiquem amb avió real en els Aeroports més importants. Professió amb futur immediat i ben remunerat. El curs hostessa de vol de Acadèmia Meytaqui està reconegut pel Ministeri de Foment, i per les principals companyies aèries com Vueling, Ryanair, Air France, Qatar, Iberia, Lufthansa, Fly Emirates, Air Berlin, Air Nostrum i moltes altres. Durant el curs d'hostessa de vol, tindràs la possibilitat de seguir gratuïtament un curs d'anglès de nivell mitjà i també d'un segon idioma (italià o espanyol).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Hostessa de Vol

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos