Escuela Profesional Audiovisual MD

Curs en Il·luminació d'Espectacles en Viu

Escuela Profesional Audiovisual MD

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona

Descripció

La il·luminació és una part fonamental de qualsevol espectacle, ja sigui en superfícies a l'aire lliure o en teatres o sales. Aquest curs d'il·luminació d'espectacles en directe et prepara convertir-te en un especialista d'aquesta tècnica cobrint totes les àrees de competència per dissenyar i preparar la il·luminació d'un espectacle, obra teatral, etc.Durant el desenvolupament del curs, aprendràs els fonaments físics de la il·luminació i l'electricitat, els diferents equips d'il·luminació que es poden emprar i també les tècniques d'il·luminació necessàries per a cada tipus d'espectacle.

Tot espectacle ben il·luminat aconsegueix que l'espai en què es desenvolupa prengui una especial importància per a l'espectadorEl curs inclou l'estudi i maneig de tots els aparells i equips que intervenen en un muntatge. Formem professionals capaços de definir l'equip necessari per a una posada en escena, muntar, manejar i dur a terme el manteniment del mateix. A més de la interpretació dels plànols d'il·luminació i l'adaptació dels dissenys a les característiques d'espais diversos.


Veure més

Temari del curs

1. La Llum
2. Electricitat
3. Equips d'Il·luminació
4. Estructures
5. Tècniques d'Il·luminació
6. Il·luminació de Teatre
7. Il·luminació en Concerts
8. Muntatge i Gira
9. Prevenció de Riscos Laborals
Veure més

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs en Il·luminació d'Espectacles en Viu

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs en Il·luminació d'Espectacles en Viu