Curs d'Il·luminació d'Espectacles en Viu

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

El paper que juga la il·luminació en qualsevol esdeveniment és molt important. MasterD et prepara amb el curs d'Il·luminació d'Espectacles en Viu per ser un especialista del tema aprenent les tècniques més apropiades en funció de l'tipus d'espectacle.
Aquest curs d'il·luminació d'espectacles et permetrà:
• Ensenyar la teoria i tècnica, per poder ser capaç de tirar endavant projectes i / o esdeveniments d'il·luminació, tant en espais oberts per a concerts com en espais tancats per a teatres.
• Conèixer els diferents equips d'il·luminació existents al mercat.
• Aprendre a realitzar la interpretació de el disseny d'il·luminació.
• Ser capaç de comprendre les diferents especificacions i qualitats de sistema a el qual s'enfronta, per poder així triar la millor opció a l'hora de l'esdeveniment.
• Desenvolupar la capacitat per a establir on i com es realitzarà la col·locació les diferents fonts d'il·luminació necessàries per a l'espectacle.
• Aplicar les tècniques per al desenvolupament la il·luminació escènica en l'espectacle en viu a partir de l'anàlisi dels recursos expressius de la il·luminació, la seva evolució històrica, referents artístics i condicionants tècnics de el local.

Metodologia

Durant la teva formació comptaràs amb eines tan útils com classes en directe, videoclases 24h i altres materials multimèdia en línia. Tot això podràs combinar-lo amb activitats al centre com ara tallers presencials. Formació pràctica enfocada a l'ocupabilitat. Tallers presencials en els centres MasterD.

Objectius

Aprèn de la mà de el personal més expert dels fonaments físics de la il·luminació, quins equips utilitzar en cada tipus d'espectacle i les diferents tècniques que existeixen. En definitiva, estaràs perfectament preparat per definir l'equip necessari per a l'espectacle en funció de les característiques i el lloc de realització de la mateixa, així com el seu muntatge, maneig i manteniment.

Pràctiques

Quan acabis la formació en luminotècnia podràs accedir a pràctiques laborals com a tècnic d'il·luminació de mà d'empreses importants com Pentación Espectacles o Llegenda S.L.

Perspectives laborals

Aquestes són alguns dels llocs als quals podràs optar després de superar amb èxit els continguts de el curs d'il·luminació professional: Tècnic d'il·luminació en teatres públics o privats. Tècnic d'il·luminació en empreses d'il·luminació. Tècnic d'il·luminació en companyies de teatre. Tècnic d'il·luminació de grups musicals. Il·luminació d'espectacles en creuers i centres d'oci. Il·luminació en centres recreatius i parcs d'atraccions. Tècnic d'il·luminació en emissores de ràdio i TV. Altres: palaus de congressos, auditoris, fires, circs, teatrets de titelles, etcètera.

Borsa de treball

Comptaràs amb una bossa d'ocupació exclusiva que et permetrà romandre alerta a les millors ofertes de feina per a tu i t'ajudarà a trobar feina.

Professorat

Professors experts: Reconeguts professionals de luminotècnia.
Curs d'Il·luminació d'Espectacles en Viu
MasterD Escuelas Profesionales
Campus i seus: MasterD Escuelas Profesionales
MasterD Escuelas Profesionales Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X