Immerscom - Residential Business English Training

Curs d'Anglès In-company + immersió residencial

Immerscom - Residential Business English Training

Curs
Presencial
120 Hores
  • Manresa (Barcelona)

Descripció

Classes presencials in-company 2 hores setmanals en blocs de 3 mesos, seguits per una immersió residencial de 2 dies. 9 mesos de classes en total més 3 immersions residencials anuals.Els classes residencials en grup (màxim 4 persones) i d'auto-estudi que es combinen amb activitats que permeten desenvolupar l'anglès social. Totes les activitats i exercicis es realitzen en aquest reduït grup de treball, on els clients poden inter-actuar, millorar la fluïdesa oral i la comprensió auditiva i conèixer altres professionals en un entorn d'aprenentatge. Les sessions inclouen simulació de negociacions, reunions, presentacions i converses telefòniques així com altres situacions habituals en l'entorn laboral. El vocabulari i la gramàtica també tenen molt en compte les necessitats d'anglès empresarial.


 


Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Millorar el nivell d'anglès per treballar.

Requisits

Un nivell bàsic d'anglès

Idiomes en què s'imparteix

Anglés

Places

4

Durada

Cursos semanales y fines de semana.

Lloc on s'imparteix el curs

In-company, Santa Maria de Merlés

Objetius

Millorar la fluïdesa de l'anglès oral en relació amb temes de negocis com converses telefòniques, reunions, etc., I millorar l'anglès escrit quant a correus electrònics i correspondència es refereix.

Promocions

Els cursos poden ser subvencionats fins a 40%.

Avantatges del curs

Tots els cursos inclouen:
Material didàctic, allotjament (en habitació individual o doble amb bany privat), règim de pensió completa (begudes incloses), refrigeris durant els descansos, activitats socials cada nit, accés a Internet, avaluació escrita del curs, activitats gratuïtes, activitats opcionals (pagant un suplement): frontó, tennis, senderisme, tennis de taula, paint ball, excursions amb globus aerostàtic. Els cursos no inclouen assegurança mèdica i de responsabilitat civil (Immerscom recomana tenir contractada una assegurança) ni transport fins al lloc de la immersió (pot ser organitzat amb un cost addicional).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Anglès In-company + immersió residencial

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Anglès In-company + immersió residencial