INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Indústries alimentàries
Tècnic superior en Indústria alimentària
Grau superior
2000 hores. (2 cursos acadèmics)

De què treballaras?
Cap de línia. Supervisor del procés i del producte alimentari.
Inspector-auditor de qualitat.
Encarregat d'aprovisionaments. Comprador.

On treballaràs?
En indústries de l'alimentació (elaboració de productes càrnis, de peix, fruites i hortalisses, fabricació de greixos i olis, làctics i gelats, productes de molineria, forns, xocolata, confiteria, cafè, elaboració de begudes, etc.).

Accés als estudis universitaris:
Enginyer Tècnic Aeronàutic (totes els especialitats).
Enginyer Tècnic Agrícola (totes els especialitats).
Enginyer Tècnic Forestal (totes els especialitats).
Enginyer Tècnic Industrial (totes els especialitats).
Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió.
Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes.
Enginyer Tècnic de Minis (totes els especialitats).

Temari

Què estudiessis?
Crèdits Durada
Logística 60 hores
Processos en la indústria alimentària 210 hores
Organització i control d'una unitat de producció 90 hores
Elaboració de productes alimentaris 240 hores
Gestió de la qualitat 120 hores
Tècniques de protecció ambiental 90 hores
Comercialització de productes alimentaris 90 hores
Microbiologia alimentària 90 hores
Química alimentària 150 hores
Sistemes automàtics de producció en indústria alimentària 90 hores
Relacions en l'àmbit de treball 60 hores
Formació i orientació laboral 60 hores
Formació en centris de treball 410 hores
Síntesi 90 hores
Campus i seus: IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3 08016 Barcelona
Cursos més populars
X