Curs iniciació al Teatre

Descripció

Per accedir als Cursos Regulars cal fer prèviament un Curs d'Iniciació al Teatre.

Els Cursos d'Iniciació al Teatre es realitzen en diverses convocatòries en els mesos de juny, juliol, agost, setembre . Tenen una durada de 18 hores i inclouen una entrevista individual, en finalitzar el curs, en la qual els professors ofereixen una avaluació sobre el treball realitzat i orienten l'alumne en quant a la seva continuïtat formativa.

Estan dirigits a totes aquelles persones majors de 18 anys que vulguin ingressar a LA CASONA per rebre una formació actoral coherent, estructurada en un procés pedagògic, elaborat i avalat per 35 anys d'experiència. També estan oberts a aquelles persones que tan sols volen tenir un contacte esporàdic amb el teatre provant una experiència nova, divertida i sensitiva, alhora que didàctica i de formació.

objectius:

A través d'una sèrie d'exercicis pràctics, jocs i escenificacions es dóna a conèixer als alumnes la metodologia de treball de LA CASONA en el camp de la Interpretació. El curs inclou un treball que es necessita assajar fora de l'horari de classes.

Reserva de places:

Les places en el Curs són limitades i es reserven per rigorós ordre de pagament. Un cop efectuat el pagament del curs no es realitzen devolucions. La inscripció es pot fer personalment a les oficines de LA CASONA, per telèfon o correu electrònic fent la transferència bancària corresponent.
Curs iniciació al Teatre
LA CASONA Escola d'art dramatic de Barcelona
Campus i seus: LA CASONA Escola d'art dramatic de Barcelona
LA CASONA Escola d'art dramatic de Barcelona
C/ Càceres, 8 info@lacasona.es 08028 Barcelona
Cursos més populars
X