SmartNinja

Curs d'Iniciació en Python

SmartNinja

Curs
Presencial
1 Mesos

Descripció

Aprèn el bàsic de la programació i converteix-te en programador !. El curs s'impartirà durant 4 setmanes, amb sessions dues vegades per setmana durant una hora i mitja. El curs és perfectament adequat per a principiants. En el curs aprendràs els conceptes bàsics de programació amb Python que són els mateixos en tots els llenguatges de programació. Per tant, després del curs, no serà difícil canviar a un altre llenguatge de programació si ho desitja. El curs és una excel·lent introducció a la programació i et brinda una bona base per a una major orientació, ja sigui en desenvolupament web, aplicacions mòbils o qualsevol tema del món digital.

Temari del curs

Programa del curs
• Primera sessió: Introduction to programming and variables
• Segona sessió: Conditions and loops
• Tercera sessió: Lists, boolean and another FOR Loop
• Quarta sessió: Functions and testing
• Cinquena sessió: Object-oriented programming (OOP)
• Sisena sessió: Get data from a website (JSON & API)
• Setena sessió: Graphical User Interface (GUI)
• Vuitena sessió: PIP and conclusió 
 

Destinataris

Aquest curs és perfecte per a principiants.

Metodologia

Aquest curs està molt orientat a la pràctica. Durant el curs desenvoluparàs petits programes d'desktop (per a escriptori) que t'ajudaran a adquirir experiència programant. També afegiràs tots els projectes en GitHub Gist, el que servirà també com el teu CV personal de programador.

Horari/Torn

Són 8 sessions presencials durant un mes, a la tarda, des de les 19 h. fins a les 20h: 30h, cada dimarts i dijous, perquè puguis acudir al curs després de la teva jornada laboral.

Durada

Convocatòria: del 24 de setembre al 17 d'octubre 2019 a Barcelona.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Objectius

Què aprendràs?

Durant el curs crearàs fins a 10 projectes diferents de programació (programes d'escriptori) per millorar el teu coneixement i després incloure'ls en el teu CV. Aquests projectes et donaran una excel·lent base per crear els teus propis programes i scripts.

Per al projecte final del curs, crearàs un programa Python que pot recollir fàcilment les dades desitjades (raspat de dades) d'un altre lloc web. Això és molt útil per a la preparació de programes en els camps de finances i màrqueting o per a qui necessiti trobar informació en línia i després processar-la.

Promocions

• Si t'apuntes entre els primers podràs aconseguir un descompte EARLY BIRD tan sols 479 euros. Si et perds la fase del EARLY BIRD, encara tens el dte. LATE BIRD (et surt per 599 euros). Després de la fase de descomptes, el preu serà de 799 euros (preu final per al curs Python).

• Facilitats de pagament en 2 terminis. El 50% del preu abans que el curs comenci i el 50% restant fins a un dia abans del curs.

Preu

Preu oficial: 799 euros.
Preu EARLY BIRD: només 479 euros !.

Avantatges del curs

Què passa si em perdo una sessió?

Cada alumne té accés al tauler de l'estudiant on podràs veure totes les classes. Si et perds alguna sessió del curs, no et preocupis - pots estudiar la sessió a casa teva pel teu compte. A més també hi ha un fòrum on els instructors responen a les preguntes que puguis tenir.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Iniciació en Python

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Iniciació en Python