Curs d'Instructor de Pilates

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

El Curs d'Instructor de Pilates de MasterD et proporciona totes les competències per poder exercir professionalment com a professor o monitor de pilates. El mètode Pilates és una de les activitats físiques amb més demanda tant en centres esportius com en centres de fisioteràpia i rehabilitació.
Els nostres professors i entrenadors posseeixen les titulacions i la acreditacions necessàries per oferir als nostres alumnes la millor formació i ajuda per a la inserció laboral en gimnasos i centres de benestar amb els que tenim acords. Forma't amb MasterD per poder exercir com a instructor / a de pilates, un sector que demanda cada vegada més professionals !.
Les sortides laborals del monitor de pilates són variades i alhora, totes necessàries. Cada dia hi ha més centres esportius amb la figura de l'instructor de pilates, com a pilar fonamental per prevenir lesions, descompensacions musculars, millorar el rang de moviment articular. La pràctica d'esports extrems sense planificacions guiades i supervisades per professionals de l'activitat física i l'esport, així com els treballs cíclics i en cadena, fan que el nostre dia a dia, generi aquestes sobrecàrregues i tensions musculars que arriben a incapacitar a les persones.
D'altra banda, l'instructor de pilates pot treballar de forma paral·lela amb un fisioterapeuta, metge o rehabilitador, per tal de millorar una situació crítica de salut, ajudar a pal·liar símptomes o preparar la persona per a una situació concreta com és un part, un postoperatori (entre altres).

Pràctiques

Pràctiques laborals en empreses i centres esportius amb els quals hi ha acords de col·laboració a tot Espanya.

Perspectives laborals

Centres esportius. Centres específics de Pilates. Centres de rehabilitació. Centres i clíniques de fisioteràpia. Clubs esportius. Programes d'esquena sana. Treball amb grups de població especials.

Borsa de treball

Exclusiva borsa d'ocupació.
Curs d'Instructor de Pilates
MASTERD Profesionales
Campus i seus: MASTERD Profesionales
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X