TeachersPro®

Intel·ligències múltiples

TeachersPro®

Curs
On-line
75 €

Descripció


Mitjançant el Desafiament de les Intel·ligències Múltiples aprendràs a explorar la possibilitat d'oferir als teus alumnes activitats pensades per a fomentar i desenvolupar cadascuna d'aquestes, ja des del moment de programar les seqüències didàctiques, tenint en compte cadascuna d'aquestes intel·ligències a l'hora de plantejar activitats que permetin l'aprenentatge mitjançant el seu desenvolupament.El 1983 el psicòleg de la Universitat de Harvard, Howard Gardner va presentar al món acadèmic la seva teoria sobre les intel·ligències múltiples mitjançant el llibre "Estructures de la ment", en què trencava amb el paradigma més estès que entenia el concepte d'intel·ligència com un únic element. Gardner proposa que, en realitat, els éssers humans disposem de diferents tipus d'intel·ligències que desenvolupem en major o menor grau al llarg de la nostra vida. En aquest llibre, Gardner proposa set intel·ligències tot i que, actualment, es parla de vuit, amb la possibilitat d'afegir una novena: 1.     Intel·ligència Lingüística.

 2.     Intel·ligència logicomatemàtica.

 3.     Intel·ligència Espacial.

 4.     Intel·ligència Corporalcinestèsica.

 5.     Intel·ligència Musical.

 6.     Intel·ligència Interpersonal.

 7.     Intel·ligència Intrapersonal.

 8.     Intel·ligència Naturalista.

La possible novena intel·ligència (coneguda de moment com existencial o espiritual) faria referència a la capacitat cognitiva de les persones per interessar-se pels temes més transcendentals de la vida. Val a dir, però, que aquesta intel·ligència no està reconeguda com a tal.

Alguns punts clau a tenir en compte sobre la teoria de les intel·ligències múltiples serien: • Totes les persones tenen les 08:00 intel·ligències.

 • La majoria de les persones poden desenvolupar cada intel·ligència fins a aconseguir un nivell adequat de competència.

 • Les intel·ligències funcionen de forma coordinada i d'una manera complexa.

 • Hi ha diversitat de formes de ser intel·ligent en cada categoria.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Desenvolupament de les habilitats:
Diagnòstic per a l'aprenentatge: Planificar, en les seqüències didàctiques, activitats inicials que permetin recollir informació sobre el nivell de coneixements previs que té l'alumnat i que li permetin adaptar les activitats de la seva seqüència a les necessitats de l'alumnat i, posteriorment, connectar-los amb els nous coneixements adquirits.
Flexibilitat en l'ús d'espais: Emprar els espais de l'aula de forma flexible per facilitar els objectius i continguts d'aprenentatge, així com les necessitats d'atenció a la diversitat.
Gestió del temps: Gestionar eficaçment el temps per ser més productius i obtenir millors resultats.
Condicions psicosocials per a l'aprenentatge:
Intel·ligències múltiples o Funció tutorial: Orientar el procés formatiu de l'alumnat de forma personalitzada mitjançant les intel·ligències múltiples.

Destinataris

La plataforma de Teachers Pro es dirigeix principalment a docents i professionals de l'educació.

Durada

Temps aproximat a la Plataforma: 20h.
Temps aproximat en la Pràctica: 20h.

Preu

75 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Intel·ligències múltiples

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Intel·ligències múltiples