Ubiqum Code Academy

Curs Intensiu de Java Web Developer Bootcamp

Ubiqum Code Academy

Curs
Presencial
4 Mesos
  • Barcelona
7.000 €

Descripció

Amb aquest curs intensiu, passaràs de ser un principiant sense cap experiència a ser un Junior Full Stack Web Developer que dominarà tecnologies de Front-end (HTML, CSS, JavaScript) i de Back-end (Java). A diferència de la majoria de cursos intensius de programació i desenvolupament d'aplicacions, nosaltres no requerim que tinguis cap coneixement ni experiència previs. El que sí exigim és una forta motivació i la mentalitat adequada per garantir que podràs assolir els objectius plantejats i aconseguir una feina en el món de la tecnologia. Els cursos s'imparteixen en castellà però requereixen un nivell mitjà-avançat d'anglès.

 

Temari del curs

Setmanes 1 a 4
 
Submergeix-te de ple en el món de la programació adquirint coneixements sobre el Front-end. Aprendràs HTML5, CSS3 i JavaScript. A poc a poc implementaràs les millors pràctiques recomanades.
 
Setmanes 5 a 8
 
Aprèn a fer webs que es vegin bé en tots els dispositius. En aquest mòdul dissenyaràs i crearàs una Mobile Web i aprendràs a fer servir Bootstrap. Comencen les sessions de Coaching per treballar teus Habilitats Personals.
 
Setmanes 9 a 16
 
Crea el joc "Enfonsar la flota" per a mòbil, i aprèn a manejar els perfils dels jugadors i la puntuació. Vostè farà servir Java, Angular JS i Spring Boot Framework.

Destinataris

El Web Development Bootcamp de Ubiqum és sens dubte una bona opció per als següents tipus de persones:

  • Career Changers: tota classe de persones que volen ficar-se en tecnològic.

  • Professionals del màrqueting que volen ser growth hackers.

  • Enginyers Informàtics o de telecomunicacions que volen especialitzar-se i adquirir habilitats pràctiques.

  • Emprenedors que volen entendre millor la part tècnica que hi ha darrere dels seus productes.Requisits

No hi ha requisits per a realitzar ser admès en aquest curs. De totes maneres, si que hi ha un procés d'admissió que et detallem més avall en l'apartat de "Prova d'accés".

 

Prova d'accés

El nostre procés de sol?licitud està format per dos passos:
1) Sol?licitud escrita en línia.
2) Entrevista personal per conèixer-te millor i avaluar el teu grau de motivació i compromís amb el cu

Metodologia

Els nostres programes estan dissenyats seguint les més avançades tècniques de l'aprenentatge per la pràctica (learning by doing). En cadascun dels nostres cursos, els alumnes treballen en projectes reals de desenvolupament, perfectament estructurats, i guiats per un mentor expert en desenvolupament d'aplicacions. La metodologia es basa en un enfocament multidisciplinari. Exercicis individuals, treball en equip, vídeos i formats interactius permeten a l'alumne no només assimilar els coneixements si no portar-los a la pràctica més actualitzada i demandada.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà i anglès.

Tipus d'avaluació

No hi ha avaluació, però sí que es fa un seguiment personalitzat de l'estudiant tant perquè aprofiti al màxim el temps lectiu com per potenciar el seu perfil professional en el mercat.

Horari/Torn

De dilluns a divendres de 9:00 - 18:00

Places

25

Durada

La propera edició del Web Development Bootcamp començarà el 13 de febrer 2017 i conclourà el 9 de juny 2017.
Hi haurà una altra convocatòria el 18 d'abril.

Lloc on s'imparteix el curs

Ubiqum Code Academy - Carrer bruc 149, Depot Lab, Exiample, 08037 Barcelona

Objetius

Els objectius del Web Development Bootcamp de Ubiqum són que l'estudiant adquireixi els coneixements i les habilitats claus per poder-se integrar en el món professional digital.

 

Titulació obtinguda

Ja que es tracta d'una oferta formativa no reglada, l'estudiant després de finalitzar el Web Development Bootcamp no adquireix cap titulació homologada. Podem emetre un certificat dels estudis cursats, però el nostre compromís és amb l'obtenció d'un lloc de treball i no un títol.

Perspectives laborals

Ubiqum Code Academy ofereix la formació necessària i complementària per al bon desenvolupament d'una carrera professional en l'àmbit de la tecnologia i les empreses de nova generació ja que imparteix un contingut actualitzat i més el seu enfocament és totalment pràctic per així potenciar les habilitats més demandes per el mercat.

Promocions


  • Posem a la teva disposició opcions de finançament molt flexibles.

  • Ubiqum ofereix preus reduïts basats en la forma de pagament i la data d'inscripció. Pregunta'ns per informar-te.Preu

7.000 €
Dipòsit de 400 euros.

Avantatges del curs

Adquirir els coneixements actualitzats que demana el mercat professional del sector tecnològic. Potenciar les habilitats personals i interpersonals imprescindibles per al desenvolupament d'una carrera professional. Formar part d'una comunitat cosmopolita i apassionada per la tecnologia.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Intensiu de Java Web Developer Bootcamp

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Intensiu de Java Web Developer Bootcamp